NAJLEPŠE ŽENE POSETILE KADETE VOJNE AKADEMIJE: Misice dižu moral budućim vojnicima
Foto: Goran Stanković

vojna akademija

NAJLEPŠE ŽENE POSETILE KADETE VOJNE AKADEMIJE: Misice dižu moral budućim vojnicima

Društvo -

Nišanile: Sa krunama na glavi obišle su streljanu, gde su se oprobale u simulacionom gađanju i rukovanju oružjem, sportski centar i brigadu

Kad obučem uniformu zagleda me svaka žena, šta da radim kad mi stoji kao salivena. Žene vole oficire! Da u ovim rečima starog folk hita i te kako ima istine, potvrdile su i zvanično najlepše devojke Srbije, koje su posetile Vojnu akademiju u Beogradu i družile se s kadetima i kadetkinjama.

Oštro oko... Pištoljska  streljana
Oštro oko... Pištoljska streljanafoto: Goran Stanković

Naime, šest najlepših devojaka Srbije, predstavnice kompanije „Mis Ju“, odlučile su u subotu da krune i lente privremeno zamene punom ratnom opremom. Misice su obišle pištoljsku streljanu, gde su se oprobale u simulacionom gađanju i rukovanju oružjem, kao i sportski centar, gde su im predstavljeni kapaciteti i uslovi za bavljenje sportom pripadnika Vojske Srbije. Kadeti Vojne akademije su im zatim sa ponosom pokazali brigadu i njene smeštajne kapacitete.

foto: Goran Stanković

Aktuelna mis Srbije Andrijana Savić istakla je da je fascinirana redom, radom i disciplinom, koje je videla u Vojnoj akademiji, i da je u razgovoru s kadetima uvidela koliko su oni želeli da postanu deo naše vojske. - Svi se veoma trude, ozbiljni su, ali i veoma zadovoljni. Naša država ne treba da brine, ima ko da nas čuva - istakla je mis Srbije 2019. i dodala da i u njihovim redovima takođe vladaju disciplina i odgovornost.

foto: Goran Stanković

Mis eko Srbije Anastasija Murić priznala je da je neko vreme želela da upiše Vojnu akademiju. - Odmalena sam imala želju da upišem vojnu školu i bila bi mi velika čast da sam postala deo vojske. Razgovarala sam s kadetima o uslovima života i studiranja, mada sam već dosta informisana o tome. Iako sam upisala Elektrotehnički fakultet, možda za Vojnu akademiju nije kasno - rekla je Murićeva, a osim nje, i prva pratilja mis interkontinental Ivana Bogdanovska razmišljala je svojevremeno da upiše Vojnu gimnaziju, zbog čega se veoma obradovala poseti.

foto: Goran Stanković

Kurir.rs/ Jelena Pronić Foto: Goran Stanković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja