UROŠA NEMA VEĆ 11 DANA: Misterija nestanka mladog Beograđanina još veća zbog OVOG DETALJA
Foto: Privatna Arhiva

porodica i dalje moli za pomoć

UROŠA NEMA VEĆ 11 DANA: Misterija nestanka mladog Beograđanina još veća zbog OVOG DETALJA

Društvo -

Porodica, prijatelji i policija još intenzivno tragaju za Urošem Radosavljevićem (23) iz Beograda, koji je nestao bez traga u noći između 6. i 7. decembra.

Poslednji kontakt porodica je s njim imala 6. decembra oko 23 sata, nakon čega je Uroš, prema rečima njegove majke, čamcem izašao na Dunav i više se nije vratio. Sutra ujutru, plovilo je pronađeno vezano kod Vinče, ali Uroša nigde nije bilo.

- Još nemamo nikakvih informacija, nikakvih novosti. Ne pronalazimo ništa na Dunavu, a ni na priobalju. I dalje obilazimo reku u slučaju da se nešto pojavi, ali do sada nismo naišli ni na kakav trag. Policija takođe traga za njim, oni rade svoj posao, mi svoj - priča Uroševa majka Vera.

Ni prijatelji nestalog 23-godišnjaka ne odustaju. Apele za pomoć u pronalažanju naširoko dele na društvenim mrežama, pozivaju ga da se vrati kući i nadaju da će se potraga završiti srećnim krajem.

- Prošlo je 11, 12 dana od kada ga nema, ali mi ne gubimo nadu - tiho je izustila majka Vera.

Kako je ranije ispričala, dana kada je otišao ništa nije slutilo da će nestati bez traga.

- Normalno je bio na poslu, odmorio se. Potom je bio neko vreme sa drugarima, a onda ga je jedan drug zamolio da mu pomogne i pokupi mrežu sa ribom. To je bio razlog zbog kog je u 22.00 sata izašao na reku - ispričala je Vera ranije.

Kako je ispričala, čamac je pronađen vezan kod Vinče, ali u njemu nije bilo ni mreže, ni ribe po koju je mladić te noći otišao, pa je misterija njegovog nestanka još veća. Za sada nije jasno ni da li je te noći uopšte isplovio čamcem ili možda nije ni otišao na reku.

Ako ga vidite

Podsetimo, Uroš je na sebi u trenutku nestanka imao teget duksericu sa kapuljačom. Visok je oko 180 centimetara i mršav je. Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o njemu, majka Vera moli da se javite na broj telefona 062/507-201 ili najbližoj policijskoj stanici.

(Kurir.rs/Blic/J.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track