NENAD KOME SE POJAVLJUJE KRST NA ČELU ŠOKIRAO GLEDAOCE! Hteo da čestita Božić, pa ostavio voditelje bez reči (VIDEO)
Foto: Printscreen

gaf

NENAD KOME SE POJAVLJUJE KRST NA ČELU ŠOKIRAO GLEDAOCE! Hteo da čestita Božić, pa ostavio voditelje bez reči (VIDEO)

Društvo -

Nenad Paunović (33), veterinar iz Pančeva, o kom je prvi pisao Kurir, tvrdi da mu se na velike hrišćanske praznike, kao što su Božić, Uskrs i Bogojavljanje, pojavljuje krst na čelu, a gostujući na TV Pink malo se zaneo, pa je gledaocima i voditeljima čestitao Vakrs.

Čovek o kome priča zemlja nakon što je Kurirova priča izazvala mnogo pažnje, pozdravio je voditelje i gledaoce sa "Hristos vaskrese".

- Vaistinuuu... se rodi - ispravila ga je voditeljka sa osmehom.

Na društvenim mrežama su odmah uhvatili ovaj trenutak, a pogledajte kako je izgledalo:

Da podsetimo, kako kaže Nenad, iz njega, na važne praznike u početku curi tečnost koja podseća na limfu, a potom krenu sukrvica i krv. Tako je bilo i ove godine ujutru, na Božić. Po deseti put preživljava to čudno stanje, za koje je tražio leka u medicini, ali i crkvi. I nije ga našao!

Ekipa Kurira je na Božić zatekla Nenada kod kuće. Na čelu mu je bila rana u obliku krsta iz koje je curila krv. Mirisala je na tamjan. Nenad nam je otkrio da trenutno trpi jake bolove u celom telu, da je svestan da će sve to tako biti u narednih sedam dana.

Sve me boli

- Boli me celo telo. Noć uoči Božića prvo se pojavio krst na čelu, potom je počela da curi limfa, a onda je prokrvarilo - bile su prve reči tog čudnog mladića, oca dvogodišnjeg deteta.

- Ne znam šta mi se dešava! To ne zna niko! Ni lekari ni sveštenici! Od njih sam tražio pomoć, ali je nema - priča Paunović, prisećajući se prvog pojavljivanja tog krvarećeg krsta.

- To se desilo pre deset godina, na krštenju mog druga. Bio sam mu kum. Sveštenik mi je uljem nacrtao krst na čelu. Potom se tu na koži pojavio krst. Lekar je mislio da sam dobio alergiju. To je prošlo, ali mi se ista rana pojavljivala na Božić, Uskrs i Bogojavljanje. Bezuspešni su bili moji pokušaji da saznam šta se dešava od sveštenika - objašnjava naš sagovornik i dodaje da je obilazio i manastire istim povodom.

- Niko od njih nije znao šta se dešava. Prepušten sam sebi, tražio sam odgovore i u raznim knjigama i došao do zaključka da bi to mogla da bude stigma ili Isusova rana.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track