DRAMA NA AERODROMU NIKOLA TESLA: Putniku pozlilo pred let u Nemačku
Foto: Dragana Udovičić

kašnjenje

DRAMA NA AERODROMU NIKOLA TESLA: Putniku pozlilo pred let u Nemačku

Društvo -

Posle iskrcavanja tog putnika, avion je poleteo ka planiranoj destinaciji

Na aerodromu „Nikola Tesla“ juče se odigrala prava drama. Avion jedne od avio-kompanija, kako Kurir saznaje, poleteo je iz Beograda za Nemačku 20 minuta kasnije od planiranog vremena jer je jednom putniku pozlilo tokom ukrcavanja.

Prema nezvaničnim informacijama, na mesto incidenta odmah je došla ekipa Hitne pomoći, čiji su lekari konstatovali da muškarac nije sposoban za let. Nakon iskrcavanja tog putnika, avion je poleteo ka planiranoj destinaciji. Ovakva procedura intervencije je standardna i sprovodi se u skladu sa procedurama avio-kompanija, a sve u cilju potpune bezbednosti svih putnika na letu.

- Tokom ukrcavanja putniku je pozlilo, zbog čega su intervenisale stjuardese. Znali smo da će let kasniti, ali pošto je reč o starijem čoveku, uplašili smo se da se ne dogodi ono najgore.

Na zahtev kapetana da putnika pregleda lekar, pozvana je Hitna pomoć. Medicinska ekipa je ušla u avion i pregledala putnika. Zaključak lekara bio je da putnik nije sposoban da nastavi putovanje. Sve je trajalo oko pola sata - kaže za Kurir putnik koji je bio na tom letu. Do zaključenja ovog broja Kurira nismo uspeli da stupimo u kontakt sa zaposlenima na aerodromu jer se nisu javljali na telefone poznate redakciji.

Kurir.rs/ LJ. S. Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track