Najnovije vesti

EU DELEGACIJA U SRBIJI KUPUJE KUĆU, OVO SU USLOVI: Dedinje ili Senjak, 700 kvadrata, bašta i garaža! Ali ni to nije sve
Foto: Google Street View

Ponude poslati najkasnije do 28. februara do 12 sati

EU DELEGACIJA U SRBIJI KUPUJE KUĆU, OVO SU USLOVI: Dedinje ili Senjak, 700 kvadrata, bašta i garaža! Ali ni to nije sve

Društvo

BEOGRAD - Delegacija EU u Srbiji raspisala je konkurs za iznajmljivanje ili kupovinu kuće (rezidencije) od 600-700 kvadratnih metara ili građevinskog zemljišta površine 1.500 kvadrata, na Dedinju ili Senjaku.

U tekstu tendera stoji da je potrebno da se kuća ne oslanja na druge kuće, kao i da ima garažu i baštu, piše portal eKapija.

U obzir će biti uzeto i postojanje diplomatskih predstavništava u komšiluku, dok se kuće i zemljište u slepim ulicama neće razmatrati.

Nekretnina u delu za prijem treba da ima ulazni hol i sobu za prijem gostiju za najmanje 50 ljudi, trpezariju u blizini kuhinje sa najmanje 28 mesta za sedenje i kuhinju odgovarajuće veličine, kao i toalete za goste, poželjno je da kuća u ima i prostor za garderobu pored ulaza i sobu za goste...

Privatni deo kuće treba da bude odvojen i, ako je moguće, nezavisan od prijemnog dela, da ima glavnu spavaću sobu, dve ili tri spavaće sobe za decu, gostinsku sobu (ako u prijemnom delu nema takve sobe), jedno ili više kupatila, dnevnu sobu, sobe za opremu i garažu ili parking mesto sa nastrešnicom...

Ponude, kako se navodi, treba poslati najkasnije do 28. februara do 12 sati, na mejl adresu Delegacije.

(Kurir.rs/Tanjug/Ekapija)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...