Igraj u Mozzartu, gledaj FEST i POMOZI DECI: velika humanitarna akcija za pomoć porodilištu u Višegradskoj
Foto: Promo

Igraj u Mozzartu, gledaj FEST i POMOZI DECI: velika humanitarna akcija za pomoć porodilištu u Višegradskoj

Društvo -

Uz Mozzart tiket ostvaruješ 50% popusta na FEST filmove u Kombank dvorani i pomažeš kupovinu inkubatora za porodilište

Kompanija Mozzart nastavlja da pomaže dečjim bolnicama i porodilištima u Srbiji! Ovaj put im je partner u prikupljanju sredstava za kupovinu inkubatora za porodilište u Višegradskoj jedan od glavnih kulturnih događaja u prestonici – FEST.

Ovo je prva donatorska aktivnost u velikoj akciji opremanja srpskih porodilišta koju kompanija Mozzart realizuje u saradnji sa Ministarstvom zdravlja. Do kraja godine kompanija Mozzart će donarati dvanaest inkubatora u dvanaest porodilišta koje u skladu sa prioritetima i potrebama odredi resorna državna institucija.

U okviru akcije Igraj u Mozzartu, gledaj FEST i pomozi deci, svi ljubitelji FESTa i sedme umetnosti uz Mozzart tiket koji će pokazati na blagajni Kombank dvorane ostvariće popust od 50% na kartu za FEST filmove u Kombank dvorani, Sala 1. Ova akcija je važiti sve do kraja FEST-a, odnosno do 8. marta 2020.

foto: Promo

Ali ono što je u ovom slučaju i najbitnije, jeste da će za svaku kartu koja bude kupljena na ovaj način Mozzart donirati dodatnih 500 dinara u humanitarne svrhe! Dakle, ako na projekciju filma u Kombank dvorani dođe 1.000 ljubitelja FESTa i pokaže Mozzart tiket, biće donirano 500.000 dinara u humanitarne svrhe. I tako za FEST-ove filmove u Sali 1 Kombank dvorane do kraja festivala.

Opis odabranih filmskih ostvarenja i raspored projekcije za koje kupovinom karte učestvujete i u kupovini inkubatora možete pogledati OVDE.

„S ponosom mogu da najavim društveno odgovornu akciju, koju ćemo za vreme trajanja Međunarodnog filmskog festivala – FEST, sprovesti u saradnji s našim partnerom, kompanijom Mozzart. Na inicijativu predstavnika kompanije Mozzart, Centar beogradskih festivala – izvršni producent FEST-a, priključio se i podržao napore partnera koji kroz ovu akciju fokus stavljaju na poboljšanje uslova i kvalitetniju negu novorođenčadi. Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti kojom ćemo se truditi da, kao društveno odgovorna ustanova, pomognemo i podržimo humanitarne aktivnosti koje doprinose poboljšanu kvaliteta života naših najmlađih“, rekao je Damir Handanović, direktor CEBEF-a.

Kompanija Mozzart je do sada na sličan način kroz saradnju sa FK Crvena zvezda donirala jedan od najsavremenijih ultrazvukova Klinici za dečiju hirurgiju u KC Niš i inkubator najvećem porodilištu na Balkanu GAK Narodni front kroz saradnju sa KK Partizan.

„Nastavljamo da se borimo za što bolje uslove za one koji su nam najvažniji, a to su naša deca. Ovog puta, u saradnji sa FEST-om, kulturnom manifestacijom koja je decenijama jedan od simbola Beograda, pružamo priliku ljubiteljima filma da po povoljnim cenama pogledaju sjajna ostvarenja koja će se prikazivati u Kombank dvorani u okviru FEST-a, a da u isto vreme pomognu u opremanju porodilišta u Višegradskoj ulici novim inkubatorom. Verujemo u veliki odziv akciji, i sigurni smo da ćemo imati sjajan rezultat“, istakao je Borjan Popović, direktor sektora korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Prvi film koji na FEST-u možete pogledati sa 50% popusta uz Mozzart tiket biće prikazan 29. februara u 17.00 u Sali 1 Kombank dvorane. U pitanju je film „Kamo sreće“ (Magari), italijansko-francusko ostvarenje rediteljke Đinevre Elkan.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track