VOZAČI, OPREZ: Sumaglica pored reka i u kotlinama usporava saobraćaj
Foto: Beta/Dragan Gojić

AMSS

VOZAČI, OPREZ: Sumaglica pored reka i u kotlinama usporava saobraćaj

Društvo -

BEOGRAD - Magla i sumaglica na pojedinim deonicama pored reka i u kotlinama usporavaju saobraćaj, a povremeno slaba kiša u prvoj polovini dana može donositi opasnost od vlažnih kolovoza koje treba očekivati na putevima u severnim i zapadnim krajevima Srbije, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Vozače u košavskom području upozorava i na povremeno moguće jače udare vetra koji su najospaniji na mostovima i nadvožnjacima, zbog kojih je potrebno dodatno smanjiti brzinu, a na koje posebno upozoravamo vozače teretnih vozila.

foto: Beta/Ana Slović

Period u kojem se nalazimo karakterističan je po čestim promenama vremena što donosi i promenljivo stanje kolovoza, ali i opasnost od odrona kojih poslednjih dana ima na putevima u planinskim predelima, kao i na onim koje prolaze kroz klisure i useke što je još jedan od razloga za pažljivijom vožnjom, navodi AMS S.

Zadržavanja na (TMV) teretnim terminalima naših GP: GP Batrovci, izlaz, TMV čekaju 240 minuta GP Horgoš, izlaz, TMV čekaju 60 minuta. GP Kelebija, izlaz, TMV čekaju 60 minuta.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track