SAOBRAĆAJCI ODUŠEVILI ŽENE VOZAČE: Zaustavljali ih i delili ruže sugrađankama širom Srbije FOTO
Foto: MUP Srbije

žene bile zbunjene

SAOBRAĆAJCI ODUŠEVILI ŽENE VOZAČE: Zaustavljali ih i delili ruže sugrađankama širom Srbije FOTO

Društvo -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tradicionalno su i ove godine ružama, tokom redovne kontrole saobraćaja, svojim sugrađankama širom Srbije čestitali Dan žena 8. mart.

foto: MUP Srbije

Poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje, saobraćajci su damama i na ovaj način želeli da ulepšaju dan i pokažu kako se brigom i uzajamnim poštovanjem može doći do veće bezbednosti u saobraćaju.

Uz osmeh i ruže, saobraćajni policajci damama su poručili da nastave da budu savesne i odgovorne učesnice u saobraćaju.

foto: Kurir/S.U.

- Bila sam ubeđena da je rutinska kontrola, ali i da ništa nisam pogrešila. Ispostavilo se da je osmomartovsko iznenađenje. Hvala ovim divnim saobraćajnim policajcima na ruži. Imam poduži vozački staž, a nikada nisam bila kažnjena- pohvalila se Katica Filipović.

foto: Kurir/S.U.

I njenu sugrađanku Milju Balaban ovaj gest potpuno iznenadio.

- Ne bojim se policije i ne paničim kad me zastave jer sam savestan vozač. Ovo je prva ruža koju sam danas dobila. Policajci su bili brži od od mog supruga. Svaka im čast- kazala je Milja.

foto: Kurir/S.U.

Pripadnici Saobraćajne policije PU Kikinda, kao i ranijih godina, nisu zaboravili da 8. mart čestitaju sugrađankama na dva ili četiri točka. Darivali su i dame koje su bile na mestu suvozača.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track