FILOZOFSKI I FAKULTET BEZBEDNOSTI PREŠLI NA ONLAJN NASTAVU: Predavanja, vežbe, konsultacije elektronski
Foto: Stevan Jokić

mere preventive

FILOZOFSKI I FAKULTET BEZBEDNOSTI PREŠLI NA ONLAJN NASTAVU: Predavanja, vežbe, konsultacije elektronski

Društvo -

Filozofski fakultet i Fakultet za bezbednost u Beogradu organizovaće umesto redovne, onlajn nastavu u cilju zaštite studenata i zaposlenih od infekcije novim korona virusom.

Fakultet za bezbednost saopštio je da će u naredne dve nedelje nastava i konsultacije održavati elektronskim putem, a da će se odbrana završnih radova organizovati u "kontrolisanim uslovima".

Filozofski fakultet je na svom sajtu obavestio je studente da će se ubuduće nastava, grupne konsultacije, vežbe, održavati elektronski.

Pojašnjavaju, da i pored organizovanja nastave u manjim grupama nije moguće preduprediti grupisanje većeg broja studenata pre početka i po završetku nastave u holovima fakulteta i navode da je veći broj studenata sa različitih studijskih grupa zahtevao otkazivanje direktne (kontaktne) nastave.

Navode da su nastavnici i saradnici dužni da obave odgovarajuće pripreme, organizuju nastavu na daljinu i o tome obaveste studente.

U skladu sa odlukom Vlade Srbije o zabrani okupljanja u zatvorenom prostoru za više od 100 ljudi, fakulteti su organizovali rad u manjim grupama.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track