NASTAVAK DOBROVOLJNE AKCIJE MERIDIANA U VIŠE GRADOVA SRBIJE
Foto: Promo

NASTAVAK DOBROVOLJNE AKCIJE MERIDIANA U VIŠE GRADOVA SRBIJE

Društvo -

Desetine volontera na licu mesta u gotovo svim gradovima Srbije

Na poziv državnih organa kompanija Meridian Tech i više desetina naših zaposlenih kao dobrovoljci, širom Srbije, se javilo da pomogne našim najugroženijim sugrađanima – na licu mesta, raznoseći pakete pomoći.

foto: Promo

Meridianbet je uvek bio tu da pomogne, kad je bilo najteže za narod i državu. U ovom trenutku je važno da budemo solidarni i da ne ostavimo naše lekare, medicinske sestre, policajce i vojnike da sami vode borbu protiv ove pošasti.

foto: Promo

Meridianbet kao jedna od najvećih evropskih i srpskih kompanija za proizvodnju tehnologije i priređivanje igara na sreću koja posluje u preko 30 zemalja, je odlučila da sa više desetina svojih zaposlenih kao dobrovoljcima, zajedno podeli pakete pomoći svima onima kojima je sada to najpotrebnije.

foto: Promo

Ovu akciju ćemo nastaviti još odlučnije u budućnosti, kako bismo došli do svakog našeg građanina kome je ova pomoć neophodna.

foto: Promo

Meridian je i proteklom periodu bio donator Instituta za majku i dete, Dečijoj bolnici za plućne bolesti, Kliničko – bolničkom centru “Dragiša Mišović”, bolnici u Nišu kao i Društvu za mentalno nedovoljno razbijena lica (MNRL) Pirot, Centru za palijativno zbrinjavanje – BELhospice i drugim organizacijama i ugroženim društvenim grupama.

foto: Promo
foto: Promo

Meridian uvek uz svoj narod kad je najteže.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track