Platiš avion, letiš autobusom

Bruka „Montenegroerlajnza“

Platiš avion, letiš autobusom

Društvo -
Putnici koji su krenuli sa aerodroma iz Podgorice za Beograd zbog nevremena ostavljeni u Nišu, gde su morali sami da se snalaze

BEOGRAD - Maltretiranje!Oko stotinak putnika „Montenegroerlajnza“, među kojima je bilo dece i trudnica, preksinoć se iz Podgorice u Beograd, umesto avionom, vratilo taksijem i autobusima. Letelica je u 18 sati zbog nevremena, umesto u Beograd, sletela u Niš, a putnici tvrde da im se niko iz crnogorske kompanije nije obratio, niti saopštio kako će stići do odredišta.Kristina Vlahović, jedna od putnica, kaže da je putovanje bruka i sramota za crnogorsku kompaniju. Ona navodi da se još pre poletanja znalo da je nevreme u Beogradu, ali da let nije odložen. Avion je došao do Beograda, tu je kružio dvadesetak minuta i onda krenuo ka Nišu.Prva informacija je bila, kaže Vlahović, da ćemo tu sačekati da se smiri nevreme, kao što je to uradio „Jat“, ali nam se od 19.30 do 22 sata niko iz avio-kompanije nije obratio. Tek negde oko 22 časa rekli su nam da će doći autobusi iz Beograda.- Da sam htela da idem autobusom, ne bih krenula avionom. Nisam mogla više da čekam i vratila sam se taksijem. Taksisti su nam rekli da se to stalno dešava - dodaje ona.(V. S.)

Crnogorci ćuteKurir se obratio crnogorskoj avio-kompaniji kako bi nam pojasnili šta se desilo sinoć. Međutim, odgovor do zaključenja broja nismo dobili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track