Najnovije vesti

RADOVI NA DVA AUTO-PUTA: Izmenjeni režimi saobraćaja, teretnjaci čekaju na graničnim prelazim Sremska Rača i Batrovci
Foto: Profimedia

PUTEVI SRBIJE

RADOVI NA DVA AUTO-PUTA: Izmenjeni režimi saobraćaja, teretnjaci čekaju na graničnim prelazim Sremska Rača i Batrovci

Društvo

Radovi se danas odvijaju na auto-putevima E-763 i E-75, pa su izmenjeni režimi saobraćaja, a teretnjaci čekaju na graničnim prelazim Sremska Rača i Batrovci, saopštili su Putevi Srbije.

Radovi u pokretu se obavljaju na auto-putu E-763, deonici Ub-Lajkovac, u smeru ka Lajkovcu, u vremenu do 16 sati, i to naizmenično u zaustavnoj i preticajnoj saobraćajnoj traci.

U zoni petlje Sirig na auto-putu E-75, u toku su radovi na izgradnji temelja, Izmene saobraćaja su naizmenično u preticajnoj i zaustavnoj traci, a saobraćaj se preusmerava na slobodnu saobraćajnu traku do 16 sati.

Na auto-putu E-75, između petlja Žednik I Bačka Topola, u smeru Subotica - Beograd, u toku su radovi na sanaciji kolovoza, naizmenično u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj se odvija slobodnom saobraćajnom trakom.

Planirani datum završetka radova 18. april.

Radovi na zameni pešačke metalne ograde obavljaju se na auto-putu E-75, na deonici između petlje "Centar" - naplate "Jug", u smeru Novi Sad - Beograd, a traju do 17 sati.

U zoni radova saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom, a potom preticajnom saobraćajnom trakom.

Tokom jutra na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.40 časova teretnjaci su na graničnom prelazu Batrovci imali zadržavanje od sat vremena, dok je na Sremskoj Rači zadržavanje tri sata.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...