NJIHOVE SMENE JE NAJAVIO VUČIĆ: Služili su se trikovima, izbegavali sve! Taj 1 odsto je hteo samo da sačuva sebe
Foto: prva printscreen

NJIHOVE SMENE JE NAJAVIO VUČIĆ: Služili su se trikovima, izbegavali sve! Taj 1 odsto je hteo samo da sačuva sebe

Društvo -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ponosan na sve medicinske radnike koji daju svoj maksimum u ovoj borbi i ponovio da će zbog toga biti nagrađeni, dok, ističe, ima i onih koji su činili sve da njihove bolnice ne postanu Kovid i najavio njihovu smenu.

“Imamo divne medicinske radnike koji pomažu, a imate i ljude koji izbegavaju. Pravili su stvari da njihove bolnice ne budu Kovid, kakvim su se pritiscima služili, trkovima, nisu želeli da prime bolesnike na dijalizi dok se ne testiraju, a sve u cilju da dobiju na vremenu da im se bolnice na pretvore u Kovid”, rekao je predsednik za TV Prva.

Ističe, da se 99 odsto medicinskih radnika trudi da pruži svoj maksimum u ovoj borbi, dok ima onaj jedan odsto koji je gledao da sačuva sebe.

“Mi smo uočili te stvari, zbog toga će neki ljudi biti smenjeni kada se ovo završi, dok će neki biti odlikovani ordenom”, istakao je Vučić.

Prema njegovim rečima, to neće biti samo lekari u Beogradu, Nišu ili Novom Sadu, već i u manjim srednama navodeći medicinske radnike iz Požarevca.

Osim toga, pomenuo je i sve druge radnike koji su svakodnevno na svojim zadacima kao što su policajci, vojnici…

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track