FRANCUSKI NOBELOVAC KOJI JE PRONAŠAO HIV TVRDI: Covid 19 stvorio je čovek, pobegao mu je iz laboratorije i oteo se!
Foto: Facebook Printscreen

Lik MOntanje, dobitnik nobelove nagrade za medicinu

FRANCUSKI NOBELOVAC KOJI JE PRONAŠAO HIV TVRDI: Covid 19 stvorio je čovek, pobegao mu je iz laboratorije i oteo se!

Društvo -

Ugledni francuski naučnik Lik Montanje, dobitnik Nobelove nagrade za medicinu i čovek koji je pronašao virus HIV, tvrdi da je virus Covid 19 stvorio čovek, da je pošast korona pobegla iz laboratorije i da se otela kontroli proširivši se širom sveta!

Nobelovac Montanje je niz neverovatnih tvrdnji izneo u TV emisiji C-njuza. Naučnik kojeg je proslavilo otkriće virusa HIV u Francuskoj uživa veliko poverenje i građana i naučne zajednice koji smatraju da njegove reči imaju težinu.

On kaže da Covid 19 nije nastao u prirodi nego je proizvod čoveka - tačnije on je himera, polovina je prirodna a druga je intervencija čoveka. Covid 19 jeste krenuo od virusa kod slepih miševa koji je korišćen najverovatnije u potrazi za lekom protiv side, ali se u laboratoriji verovatno dogodila kobna greška posle čega je i procurio odatle. Francuski naučnik napominje i da je poznato da su Amerikanci i Kinezi zajednički učestvovali u pronalaženju leka za sidu.

Inače, Montanje za sebe kaže da ne veruje u teorije zavere i da ne upire prstom ni u koga ali da je ovo delo čoveka koje je nastalo ubacivanjem sekvenci virusa HIV u virus koronu koji se može pronaći u prirodi! Evo snimka njegovog gostovanja na francuskoj TV...

(Kurir.rs/Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track