Meridian nastavlja podršku zdravstvenim radnicima u Srbiji
Foto: Meridian

Meridian nastavlja podršku zdravstvenim radnicima u Srbiji

Društvo -

Meridian donirao pomoć Domu zdravlja "Dr Milorad Mika Pavlović" iz Inđije

Meridianbet nastavlja sa podrškom zdravstvenim radnicima i medicinskom osoblju u svim gradovima Srbije. Ovoga puta, uručena je donacija deficitarne medicinske opreme Domu zdravlja "Dr Milorad Mika Pavlović" iz Inđije jer je stvaranje uslova za bezbedan rad naših lekara i drugog medicinskog osoblja u zdravstvenim ustanovama Republike Srbije jeste prioritet za ovu kompaniju.

Zadivljeni posvećenošću lekara i drugih zdravstvenih radnika, Meridian sa ponosom ističe da je u prethodnom periodu bio u prilici da materijalno pomogne i Infektivnu kliniku u Beogradu, doniravši veliku količinu opreme i pokazujući time rešenost da da skromni doprinos osnaživanju kapaciteta zdravstvenog sistema Republike Srbije i obezbeđivanju što boljih uslova za konačnu pobedu nad ovim opakim virusom.

foto: Meridian

Kao što je u prethodnom periodu podržala Institut za majku i dete (obezbeđene infuzione pumpe za bebe), Dečiju bolnicu za plućne bolesti, Kliničko – bolnički centar “Dragiša Mišović”, Nišku bolnicu, Društvo za mentalno nedovoljno razvijena lica (MNRL) Pirot, Centar za palijativno zbrinjavanje – BELhospice i druge zdravstvene i socijalne ustanove širom ovog dela Balkana, kompanija Meridian još odlučnije nastavlja sa podrškom bolnicama i zdravstvenim centrima - ne samo u Srbiji već i u Republici Srpskoj i Crnoj Gori.

Osim podrške ustanovama primarne zdravstvene zaštite, volonteri Meridiana do sada su posetili i uručili pakete pomoći najugroženijima domaćinstvima u više beogradskih opština, kao i gradovima Novi Sad, Negotin, Čačak, Novi Pazar, Kraljevo, Kula, Crvenka, Zaječar, Šid i dr.

Neodustajanje i vera u konačnu pobedu nad ovim virusom je važan deo korporativne strategije kompanije Meridian, jednog od regionalnih lidera u proizvodnji i distribuciji usluga igara na sreću. Zato će i u narednom periodu, pored tržišnih rezultata, nesmanjeni fokus ostati na brizi o svim delovima zajednice kojima je pomoć najpotrebnija.

foto: Meridian

Meridian – uvek i na svakom mestu uz svoj narod kada je najpotrebnije.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track