DOKTOR NESTOROVIĆ O TAJNAMA KORONE: Neko je virus napravio kao biološko oružje GEJTSOVU VAKCINU NE BI NIKAD PRIMIO!
Foto: EPA/OLIVIER HOSLET, Nemanja Nikolić

ŠOK

DOKTOR NESTOROVIĆ O TAJNAMA KORONE: Neko je virus napravio kao biološko oružje GEJTSOVU VAKCINU NE BI NIKAD PRIMIO!

Društvo -

BEOGRAD - Pulmolog Branimir Nestorović izjavio je danas da pravljenje vakcine protiv korona virusa ide loše, te da je ona koju pravi firma Bila Gejtsa jako loša i ne bi je primio.

On je za televiziju Prva rekao da je od 15 osoba koje su je primile tri imalo teška dejstva, a da je osam imalo antitela.

Kako je rekao, radi se na vakcini koja menja RNK i pokušava da promeni genetiku kako bismo i ubuduće bili otporni na kovid 19, ali je to, kako kaže, teško jer svaki virus mutira.

Nestorović je kazao i da su krajem januara Grci rekli da kovid 19 ima veštački ubačena dejstva, što su potvrdili i drugi lekari širom sveta.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Printscreen/Youtube/ Pancevo RTV

"Onda je izašao Montanje, on je nobelovac iz Francuske. Prošle nedelje se pojavio australijski rad koji je pokazao da se virus najlakše vezuje za ljudske ćelije, ne ni na miševe", rekao je Nestorović i dodao da ne veruje da ćemo ikada saznati ko stoji iza toga i da se, iako je zabranjeno biološko oružje, ono ipak pravi.

Nestorović je kazao da ne zna odakle nam je došao virus u Srbiju i da oni koji su došli iz Italije imali najteži oblik kovida 19.

"Izgleda da smo mi imali S tip, to su i Kinezi rekli, koji je dosta slabiji", rekao je on i istakao da je u Kini bio A tip, u Italiji C tip kovida 19, a za SAD je rekao da "niko živ ne zna koji je tamo tip".

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track