MAJKE PODRŽALE DRŽAVNU SEKRETARKU: Biljana je stala uz nas
Foto: Ana Paunković

ZAHVALNOST

MAJKE PODRŽALE DRŽAVNU SEKRETARKU: Biljana je stala uz nas

Društvo -

Dve majke juče su pružile podršku Biljani Popović Ivković, istakavši "da je ona bila uz njih kada im je bilo najteže".

Irena Petrović, majka malog Vuka, koji je 2013. pao u Tašmajdanskom parku u Beogradu, a šest godina kasnije preminuo, na svom Instagramu je napisala:

foto: instagram

- Draga Biljo, hvala ti za neizmernu podršku, na nesebičnoj dobroti, dok se moj mali Vuk anđeo borio za život. Svih ovih godina si bila uz mene, bila si tu. Kroz moju bol i patnju si me činila jakom i boljom. Uvek si nemo stajala pored mene i držala čvrsto svojom snagom da oprostim u svom bolu - napisala je majka preminulo dečaka.

foto: Privatna Arhiva

I Vesna Đorić, čija je ćerka Biljana nestala bez traga pre pet godina u Kraljevu, rekla je da joj je jedino Biljana Popović Ivković pružila podršku.

- Još ne znam da li mi je ćerka živa ili mrtva. Molila sam sve institucije da mi pomognu, svima sam se obraćala, ali me je jedino Biljana Popović Ivković pozvala na razgovor - kaže Vesna i dodaje:

- Zahvaljujući njoj istraga je ponovo pokrenuta. Ona je stala uz mene i podržala me. Predložila je raspisivanje žute potrage, a predložila je čak i da raspišu novčanu nagradu za informacije o mojoj ćerki - rekla je nesrećna majka.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track