RADOVI SE NEGDE ZAVRŠAVAJU, A NEGDE TEK POČINJU: Evo gde bi moglo da bude gužve na putu
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

IZ PUTEVA SRBIJE

RADOVI SE NEGDE ZAVRŠAVAJU, A NEGDE TEK POČINJU: Evo gde bi moglo da bude gužve na putu

Društvo -

Na Petllji Novi Banovci - petlja Nova Pazova, završeni su radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije, i saobraćaj se odvija normalno, saopštili su JP Putevi Srbije.

Na putu Lajkovac - Ljig, u oba smera, završeni su radovi na košenju trave, i saobraćaj se odvija normalno.

Auto-put E-75, benzinska pumpa "NIS" - Bubanj Potok, sutra od od 07.30 do 14.30 časova izvodiće se radovi na košenju trave i sakupljanju lakog otpada, u smeru ka Nišu. Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena krajnja desna saobraćajna traka.

Auto-put E-763, deonica Surčin - Obrenovac, od danas do 8. juna od 7. do 15 časova radovi na košenju trave u putnom pojasu, u oba smera. Radovi u zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Obilaznica oko Pančeva, nadvožnjak (Luka Dunav), radovi na pojačanom održavanju nadvožnjaka u smeru Pančevo - Beograd. Saobraćaj se odvija dvosmerno kolovoznom trakom u smeru Beograd-Pančevo. Planirani rok završetka radova 16. juna.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnim prelazima Kelebija i Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, na Batrovcima, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track