OPET POKUŠALI NELEGALNO ODUZIMANJE CARGO AUTA: Pretres i danas na uglu Gospodar Jevremove i Pariske
Foto: CarGo

uprkos odluci suda

OPET POKUŠALI NELEGALNO ODUZIMANJE CARGO AUTA: Pretres i danas na uglu Gospodar Jevremove i Pariske

Društvo -

Na uglu Gospodar Jevremove i Pariske danas je oko 10 časova ponovo došlo do pokušaja nelegalnog oduzimanja CarGo automobila, čak i nakon oslobađajuće presude Prekršajnog suda po kojoj CarGo posluje u skladu sa zakonima Republike Srbije.

Direktor CarGo kompanije Vuk Guberinić upitao je po čijem nalogu se radi ovo uprkos sudskim odlukama i dodao da je očigledno da ti koji daju naređenja ne poštuju sud.

“Oni ne poštuju odluke suda i sud za njih ništa ne znači. Jer oni priznaju samo sud svoje taksi mafije”, istakao je Guberinić.

On je rekao da je danas Republička saobraćajna inspekcija nelegalno zaustavila CarGo automobil i da je nezakonito pretresli i članove koji su bili u automobilu.

“Isključili su vozilo iz saobraćaja i tom prilikom oduzeli kopiju saobraćajnog dokumenta i napisali kaznu CarGo članu. Protivzakonito nisu ostavili zapisnik sa mesta događaja”, istakao je direktor CarGo.

On je dodao da je jedan od inspektora poznat i da je moguće da je bio pružalac CarGo usluge, kao i da su inspektori odmah po najavi dolaska medija otišli sa mesta oduzimanja automobila.

“Pitamo se zašto su inspektori pobegli. Da časno rade svoj posao, ne bi imali čega da se plaše. Ovo je 13. put da se dešava ovakvo nelegalno i bahato ponašanje. Neverovatno je da se vrši ovolika presija na CarGo i članove Udruženja”, kazao je Guberinić.

Direktor CarGo je istakao da je tu za svoje članove i da neće dozvoliti da nepravda pobedi.

“Nastavićemo sa štitimo svoje članove i podnećemo još krivičnih prijava protiv inspektora”, istakao je direktor CarGo.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track