SVAKI PLAN JE OSTVARIV AKO IMATE DIREKTNU PODRŠKU
Foto: Shutterstock

SVAKI PLAN JE OSTVARIV AKO IMATE DIREKTNU PODRŠKU

Društvo -

Tokom proteklog perioda imali smo dosta vremena za razmišljanje, posebno o tome šta nam nedostaje, kako da život i stvari oko nas sredimo i učinimo boljim. Verovatno su mnogi uvideli da im je preko potrebno krečenje stana, neki su na listu prioriteta stavili i kupovinu novog nameštaja ili sređivanje dvorišta koje za većinu predstavlja ličnu oazu i utočište od buke i gužve.

Sigurni smo da su svi sa nestrpljenjem dočekali leto i vreme odmora. Jedinstvena u svetu Đavolja varoš i planina Radan, mistična planina Rtanj, kameni mostovi na Vratini i mnoge druge znamenitosti čekaju da podsete koliko je naša zemlja lepa.

Ipak, napraviti dobar plan je lakši deo posla. Kada se ideje prevedu u praksu, svode se uglavnom na jednu stvar – novac. Da li pored svih redovnih obaveza imate dovoljno novca da ostvarite i svoje planove?

foto: Shutterstock

U svakoj od navedenih životnih situacija, ili nekom od brojnih drugih potencijalnih scenarija, najvažnije je da imate pouzdanog partnera i sigurnu, direktnu podršku.

Zato što razume da je važno da iskoristimo svaku povoljnu priliku i da mnoge stvari ne možemo da stavimo na čekanje, Direktna Banka je omogućila još povoljnije uslove za gotovinske i kredite za refinansiranje, koje odobrava bez troška obrade kreditnog zahteva i sada sa još nižom nominalnom kamatnom stopom. Ona za korisnike sa prenosom plate i rokom otplate do 60 meseci iznosi 7,50 odsto, dok je efektivna kamata 8,20 odsto. Na ovaj način, imate mogućnost da značajno rasteretite svoje finansije i da planovi ne ostanu samo slova na papiru, već da prerastu u postignute ciljeve.

Direktna Banka ima odlične uslove i za ostale periode otplate, kao i izuzetne kamate za kredite koje možete da dobijete i bez prenošenja plate u ovu banku.

Gotovinski i krediti za refinansiranje se u Direktnoj Banci odobravaju u maksimalnom iznosu do 4 miliona dinara, i to bez depozita i učešća, kao i bez žiranata.

Sve dodatne detalje i informacije o ovim kreditima možete da pronađete na internet portalu Direktne Banke, kao i u bilo kojoj od 47 ekspozitura širom Srbije.

Kada pronađete sigurnu i pouzdanu podršku, lako pretvarate plan u ostvaren cilj! U Direktnoj Banci uvek možete da pronađete pouzdanog partnera koji će vam obezbediti najbolje rešenje. Za Vas.

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track