SPREMITE VAŠ POSAO ZA DRUGI TALAS KORONE: Evo kako da vam se ne dese iste greške
Foto: Profimedia

SPREMITE VAŠ POSAO ZA DRUGI TALAS KORONE: Evo kako da vam se ne dese iste greške

Društvo -

Svaki početak je težak i rizičan, a to najbolje znaju oni koji počinju svoj mali ili srednji biznis.

Čak i ako je ideja sjajna, uvek nedostaje "još samo malo para", prostor, radnici, reklama, klijenti... i čas posla nađete se u biznis vrtešci.

I taman kada ste uhvatili ritam, pojavila se korona i napravila haos.

U Srbiji čak 900.000 ljudi radi u malim i srednjim preduzećima, čije je poslovanje najviše bilo pogođeno pojavom korona virusa. Najveći broj njih morao je hitno da pređe na drugačiji oblik poslovanja, najčešće se prebacujući na onlajn poslove.

Srećom, vanredno stanje nije trajalo dugo i situacija je počela da se vraća u normalu. Ali proteklih dana smo svedoci da se virus opet širi po Srbiji, a epidemiolozi su odavno najavili novi talas na jesen.

A sa njim će mogu očekivati i nove vanredne mere i žestok udar na mali i srednji biznis.

I zato je vreme da se već sada pripremite za ovakvu situciju. Vreme je za preventivne mere protiv biznis korone!

foto: Profimedia

Upravo one koje kompanija Visa nudi kroz Platformu za podrsku malom biznisu i inicijativu #WhereYouShopMatters.

Cilj Platforme za podršku malom biznisu je da se vlasnicima malog i srednjeg biznisa pomogne i olakša poslovanje, i to kroz niz stručnih rešenja, kontakata i saveta.

Ovde će čak i početnici, ali i iskusniji biznismeni, pronaći rešenja za finansiranje, organizaciju troškova, upravljanje finansijama prodaje (online i F2F) ili strategije za promocije na digitalnim kanalima.

Tako ćete na Platformi naći savete kako da napravite svoj biznis sajt za kratko vreme i to bez priručnika i ograničenja!

Preko njega ćete moći da prodajete proizvode, primate rezervacije ili online narudžbine i napredujete neverovatnom brzinom. Sve to nalazi se u okviru Platforme za podršku malom biznisu i to na ovim mestima.

https://rs.visa.com/run-your-business/small-business-tools/partners/wordpress.html

https://rs.visa.com/run-your-business/small-business-tools/partners/wix.html

Uz pomoć naših partnera možete dobiti besplatnu uslugu dizajna na štampanom materijalu ili veliki popust za proces izradnje Loyalty i Gift kartica za svakog klijenta.

Ako vam treba besplatna uslugu prevođenja na srpski i engleski čak je i to moguće. A kao šlag na torti, na Platformi možete dobiti i 50% popusta na PRO paket za godišnje plaćanje Visa Biznis, Visa Platinum biznis karticama za usluge kreiranja kanala za direktan marketing. Sve ove posebne ponude nalaze se jednostavno uz pomoć Visa for business konsijerz čet-bota koji je dostupan 24 sata dnevno i pored obezbeđivanja ponuda, može vam pružiti i različite potrebne informacije kao i dodatnu podršku.

Mali i srednji biznis dobio je veliki vetar u leđa, ali iz kompanije Visa poručuju da je ovo tek početak usluga i pogodnosti koje se mogu naći na Platformi, a da predstoje uključivanje novih partnera i novih posebnih projekata za podršku malom biznisu!

foto: Profimedia

I zato, nemojte sačekajte drugi talas korone spremni!

Kliknite na

https://rs.visa.com/run-your-business/small-business-tools/small-business-hub.html

ili posetite rs.visa.com i pridružite se Visa platformi #WhereYouShopMatters za podršku malom biznisu - #PodržimoLokalno.

I bez obzira na to da li tek započinjete ili već vodite svoj posao, Visa je tu da vam pomogne.

Promo tekst, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track