PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama!
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama!

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za ponedeljak 20. jul. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

UŽAS U NIŠU: Pronađen leš muškarca (48) u automobilu u lokvi krvi (VIDEO)

U Ulici Ivana Milutinovica u Nišu pronađeno telo muškarca u lokvi krvi. On je pronađen pored automobila marke Mercedes, aleksinačkih registarskih tablica. Kako nezvanično saznajemo, žrtva je 48-osmogodišnji Stojan. A.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Marina Lopičić

BANE VIDAKOVIĆ PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE! Dao je ŠOK izjavu na saslušanju, a evo kako je završio njegov pajtaš

Glumac Branko Vidaković pušten je da se brani sa slobode nakon što je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom sumnji da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

ŠEŠELJ ĆE VAM SE SMUČITI! GENERAL DELIĆ OTKRIO ODVRATNU ISTINU: Ako mu ministri ne daju pare, on ih NEMILOSRDNO NAPADA!

General u penziji i doskorašnji poslanik Srpske radikalne stranke (SRS) Božidar Delić otkrio je zbog čega lider radikala Vojislav Šešelj neke ministre štedi u prozivkama i kritikama, a na neke nemilosrdno udara. Kako kaže, Šešelj u napadima zaobilazi samo one ministre koji kupuju njegove knjige i za to daju hiljade evra!

VUČIĆ RAZGOVARAO SA AMBASADORIMA KVINTE: Izrazili optimizam zbog nastavka dijaloga Beograda i Prištine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rzgovarao je danas sa najvišim diplomatskim predstavnicima zemalja Kvinte i šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji koji su iskazali snažnu podršku obnovi dijaloga između Beograda i Prištine i izrazili optimizam da će on dati jasne rezultate za građane u regionu.

DETALJI TRAGEDIJE U VRANJSKOJ BANJI: Tela Branke i Slavoljuba našao njen otac, komšije SVE OTKRILE

U lokvi krvi danas su ispred svoje vikendice u Vranjskoj Banji pronađeni Slavoljub M. (47) i njegova nevenčana supruga Branka A. (41) . Tela je pronašao otac nesrećne žene.

KONTROVERZNA REPERKA U DRUGOM STANJU: Niki Minaž postaće MAJKA! Ovako je podelila SREĆNE VESTI! (FOTO)

Niki Minaž na Instagramu je potvrdila lepe vesti, a to je da će postati majka.

Na seriji fotografija na platformi za društvene mreže može se videti naga Minaž u bikiniju kako se drži za svoj već veliki stomak.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Tanjug Printscreen

ZAVRŠENE KONSULTACIJE O FORMIRANJU VLADE Dačić: Ne odlučujem ja o SPS u Vladi, lično - ne bih u opoziciju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas, u okviru konsultacija o formiranju nove Vlade, s predstavnicima izborne liste "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija - Dragan Marković Palma".

NOVI RAT NA VIDIKU: Egipat šalje vojsku u Libiju! Ako padne ovaj grad, počeće pakao!

Egipatski parlament odobrio je danas raspoređivanje vojnika izvan zemlje, nakon što je predsednik te države Abdel Fatah al Sisi zapretio vojnom akcijom protiv snaga u Libiji, koje podržava Turska.

Takav potez mogao bi da dovede do direktnog sukoba Egipta i Turske, bliskih saveznika SAD koji podržavaju rivalske strane u sukobima u Libiji.

KURIR SAZNAJE! Čedomir Jovanović fizički nasrnuo i na advokata Fizio centra, policija na licu mesta

Čedomir Jovanović napao je Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, ispred koje se Jovanović već sukobio s vlasnikom te klinike, Žarkom Ivakovićem, saznaje Kurir.

Jovanović je nasrnuo na advokata i polomio mu naočare ispred Fizio centra.

NAJNOVIJI PRESEK KORONE U SRBIJI: Još 359 novozaraženih, 10 preminulo! Na respiratorima 190 pacijenata

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 8.349 osoba, a 359 bilo je pozitivno, dok je, nažalost, preminulo 10 osoba. Prema poslednjim informacijama, na respiratorima se nalazi 190 pacijenata.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Zorana Jevtić, Printscreen

KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE! PREDALI SE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO BORIVOJA SIMOVIĆA: U policiju došli u pratnji advokata

Beogradskoj policiji danas su se predala trojica mladića koji se dovode u vezu sa ubistvom Borivoja Simovića (30) na Senjaku.

Kako Kurir eskluzivno saznaje I. V., M. M. i A. N. u policiju su došli u pratnji adokata.

POTEZ LUKE JOVIĆA ZAPALIO ŠPANIJU: Neviđena drama i PREVARA GODINE! (VIDEO)

Neverovatna drama odigrala se u samom finišu poslednjeg kola španske La Lige. U 84. minutu dogodio se sporni momenat koji je podigao čitavu Španiju na noge. Lopta je u kaznenom prostoru Reala pogodila srpskog fudbalera Luku Jovića u ruku! Sudija Giljermo Kvadra je dobio instrukcije iz VAR sobe da pogleda snimak, jer je bila sporna situacija. Utakmica je prekinuta, Domaći igrači su "na iglama" čekali odluku, a Giljermo je odlučio da penala ipak nema.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Ana Paunković

ISPOVEST ANESTEZIOLOGA IZ KBC BEŽANIJSKA KOSA: Zaraženi dođu sa blagim simptomima i za POLA SATA SU NA RESPIRATORIMA

"Epidemija korone sada je mnogo gora nego kada je počela. Imamo više zaraženih pacijenata koji dođu sa blagim simptomima, a za pola sata završavaju na respiratorima i bore se za život! Medicinski radnici su premoreni, kolabiraju od iscrpljenosti, a u skafanderima je toliko sada toplo da jedva dišemo."

Ovako sa prve borbene linije priča specijalista anesteziologije, reanimatologije i intenzivne terapije KCS dr Ranko Trailović (34).

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track