MERIDIAN NE STAJE SA HUMANITARNIM AKCIJAMA: Veliki paket pomoći stigao i u Zemunsku bolnicu
Foto: Promo

MERIDIAN NE STAJE SA HUMANITARNIM AKCIJAMA: Veliki paket pomoći stigao i u Zemunsku bolnicu

Društvo -

Našim herojima uručena neophodna medicinska oprema i preko potrebno osveženje

Od početka pandemije korona virusa, zaposleni u kompaniji Meridian kao jedan su se stavili na raspolaganje najugroženijim pojedincima i zdrastvenom sistemu Srbije, koji već mesecima bije bitku protiv nevidljivog i opasnog neprijatelja.

U nastavku velike akcije pomoći lekarima i zdravstvenim centrima, u okviru koje je do sada donirano više od 30 miliona dinara, zaposleni u kompaniji Meridian obišli su KBC Zemun, koji se od ovog meseca nalazi u kovid sistemu kao regionalni prihvatni centar i gde se lekari i medicinske sestre danonoćno staraju o 400 pacijenata sa srednje teškom kliničkom slikom.

Članovi Meridian tima neumornim lekarima i medicinskim sestrama uručili su pakete sa neophodnom opremom za rad i preko potrebnim osveženjem, imajući u vidu da ovi junaci mesecima ne znaju za slobodan dan, odmor ili pauzu.

foto: Promo

Od početka marta danonoćno smo u borbi sa pandemijom koja je zahvatila ceo svet. Ovakve posete nam puno znače, prevashodno zbog toga što znamo da ste uz nas, pa nam je svaki napor tada lakši. Od srca hvala Meridianu na svemu, a vidimo da nismo jedini kojima ste izašli u susret, poručili su iz KBC Zemun.

Od početka krize, Meridian je obišao i materijalno pomogao domove zdravlja, bolnice, zdravstvene centre, javne kuhinje, organizacije Crvenog krsta u više od pedeset gradova i opština Republike Srbije, a istovetne akcije svakodnevno se organizuju i širom regiona.

Da ni naši najmlađi junaci koji se bore sa opasnim i retkim bolestima nisu zaboravljeni u danima pandemije virusa korona, pokazao je upravo Meridian, organizovavši humanitarni turnir za hitno lečenje Sofije Markuljević, prikupivši milionsku novčanu pomoć za devojčicu čija borba za prvi korak mesecima okuplja i ujedinjuje sve veći broj plemenitih ljudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track