CEO SVET U STRAHU ŠTA ĆE BITI S DOLAROM: Svetski bogataši pali u paniku, a onda pronašli način da SAČUVAJU MILIJARDE!
Foto: Promo

zlatna ekonomija

CEO SVET U STRAHU ŠTA ĆE BITI S DOLAROM: Svetski bogataši pali u paniku, a onda pronašli način da SAČUVAJU MILIJARDE!

Društvo -

Činjenica da zlato, na dnevnom nivou beleži istorijski maksimum ukazuje da se svet nalazi pred teškim trenucima!

Pošast sa kojom se suočio svet unela je neizvesnost u život svakog čoveka na planeti. Pandemija koja se pojavila nenajavljeno i našu zdravstvenu egzistenciju učinila upitnom, zaustavila je na trenutak celi svet i sve naše dugoročne planove odložila. Svet se nalazi u fazi autizma, kako bi zaustavio pomahnitalu pošast. Jednostavno, akcenat jeste da sačuvamo zdravlje. Do pojave vakcine neizvesnost će upravljati celim svetom.

Vlade svih zemalja bore se na sve moguće načine kako da sačuvaju privredu.

Bezmalo, ne postoji ni jedan privredni proces na koji pandemija ne utiče negativno. Neke industrije našle su na manjem, a neke na većem udaru.

Na usporavanje privrednih procesa zlato uvek reaguje na isti način. Reaguje uvećanjem svoje vrednosti. Rast vrednosti zlata ne treba da raduje ni jednog čoveka. To je jak signal da u svetu nešto nije u redu. Od pojave pandemije vrednost zlata uvećala se neverovatnih 35 odsto!

Posmatrajući vrednost ovog plemenitog metala na otvorenom tržištu, sve smo blizu zaključku da se scenario iz vremenskog perioda 2008-2011 godina ponavlja. U tom periodu,svet se nalazio u recesiji koja je vrednost zlata uvećala neverovatnih 280 odsto!

Panika koja je zahvatila celi svet ne smiruje se. Nedavno smo mogli pročitati, da građani Turske masovno apliciraju za kredite za kupovinu zlata.

Zapadne zemlje zahvatio je sličan trend. Građani pokušavaju na sve moguće načine da osiguraju svoju ličnu ušteđevinu kupovinom zlata. Privredna društava sa visokom poslovnom akumulacijom deo svoje aktive alociraju u najvredniji plemeniti metal.

Razlog je jasan: Snažan rast vrednosti zlata umanjiće posledice smanjenja poslovne aktivnosti i amortizovati poslovni gubitak. To je velika šansa da iz recesije izađu kao pobednici.

Građane čija se imovina nalazi u američkim dolarima uhvatila je posebna vrsta panike. Oni se plaše od kraha dolara i svih investicionih klasa oslonjenih na dolar. Rizik prepoznaju u velikom štampanju najzastupljenije svetske valute, kako bi se recesija zaustavila. Isti ljudi rešenje vide u kupovini zlata.

foto: Promo

Sve informacije o načinu i kupovini zlata u našoj zemlji možete videti

OVDE.

OVDE

OVDE

U koje zlato treba ulagati?

Za očuvanje vrednosti kapitala najsmislenije je ulaganje u investiciono zlato. Investiciono zlato predstavlja zlato najvećeg kvaliteta - čistoće 999.9!

U svetu su najzastupljeniji proizvodi nemačke kovnice HERAEUS, koja u svom imovinskom portfoliju poseduje prestižni švajcarski koncern Argor Heraeus . Proizvođači koji posluju u okviru koncerna Argor Heraeus važe za proizvođače najviše tehničke kompetencije investicionog zlata u Evropi.

Informacije o prodaji investicionog zlata u Srbiji možete saznati OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track