ADRIA MEDIA GROUP: Neutemeljene i netačne optužbe Marinike Tepić
Foto: Kurir

saopštenje

ADRIA MEDIA GROUP: Neutemeljene i netačne optužbe Marinike Tepić

Društvo -

BEOGRA - Adria Media Group (AMG) saopštila je danas da Marinika Tepić u javnosti iznosi neutemeljene i netačne optužbe i da nijednom nije kontaktirala AMG kako bi proverila informacije koje teatralno saopštava, dovodeći javnost u zabludu.

"Činjenica da je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić u prethodnih par dana iznela niz lažnih i proizvoljnih optužbi , nastupajući kao političko krilo interesno-poslovnog lobija na čijem čelu su Dragan Đilas i Dragan Šolak, ukazuje da postoji orkestrirana hajka na Kurir", navela je AMG u saopštenju.

Svima koji su zainteresovani za temu vlasništva Kurira i odnosa sa Telekomom, AMG je poručila da su na raspolaganju jer je sve transparentno i navodi da je transakcija kupovine AMG izvršena iz sopstvenih sredstava kompanije i vlasnika, uz potpuno poštovanje svih zakona i propisa.

"Kompanija je 100 posto privatno vlasništvo Igora Žeželja, što lako može da se proveri. Sa Telekomom Srbija imamo isključivo komercijalno-poslovni odnos na tržišnim principima", saopštila je menadžer korporativnih komunikacija Adria Media Group, Irena Petrović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track