GUŽVA NA GRANICI: Na Kotromanu na ulaz putnička vozila čekaju 90 minuta
Foto: Kurir

ZADRŽAVANJE NA NAPLATNOJ RAMPI POŽAREVAC

GUŽVA NA GRANICI: Na Kotromanu na ulaz putnička vozila čekaju 90 minuta

Društvo -

Na graničnom prelazu Kotroman, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, saopštili su JP Putevi Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, na Kelebiji, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na Batrovcima, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Na naplatnoj stanici Požarevac, iz pravca Beograda, zadržavanje vozila na naplati - 20 minuta. Na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Na petlji Surčin-petlja Ostružnica, od danas do 7. septembra od 8.00. do 16.00 časova izvode radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save.

U toku izvođenja radova saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu biće preusmeren na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu. Radovi će se izvoditi svakog dana uz obavezno 24 časovno prisustvo saobraćajne signalizacije.

Obilaznici oko Beograda, na mostu broj 15, (most preko Topčiderske reke), radovi na zameni oštećenih dilatacija u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci od 7 do 17 č. U toku izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Planirani rok završetka radova je 11. oktobar 2020. godine.

Auto-put E-75, petja "Aleksinački rudnici" - petlja "Aleksinac" - radovi na popravci kolovozne konstrukcije, do 4. septembra . U zoni radova za saobraćaj je zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka iz smera Beograda prema Nišu. Saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Kladovo-Brza Palanka - do 6. septembra radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Valjevski put, deonica Lončanik - Obrenovac, do 24. avgusta radovi u okviru redovnog održavanja. U zoni radova, naizmenično propuštanje vozila, uz odgovarajuću vertikalnu i svetlosnu saobraćajnu signalizaciju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track