NOVA EMISIJA KURIR TELEVIZIJE “300 ČUDA”! PRIČE O NEOBIČNIM LJUDIMA: Petkom od 21.00
Foto: Kurir

NOVA EMISIJA KURIR TELEVIZIJE “300 ČUDA”! PRIČE O NEOBIČNIM LJUDIMA: Petkom od 21.00

Društvo -

Serijal TV emisije “300 čuda” bavi se pričama o običnim - neobičnim ljudima, dogadjajima, neobičnim prirodnim fenomenima ili predelima. Svako u našoj sredini zna po nekoga ko se “razlikuje” od nas, da li je to posao koji obavlja, hobi koji ima, kreativnost koja je nepresušna, ili bilo koja druga aktivnost koja se ne uklapa u okvire svakodnevice I običnog čoveka. Emisija se bavi tim posebnostima pojedinih ljudi, koji su na svoj način zanimljivi, a zavredjuju da se o njima snimi TV priča. Neobični dogadjaji, koji se ne dešavaju baš svaki dan, takodje su tema ovog serijala. Neobične prirodne pojave, fenomeni, kao I nepoznata neistražena mesta, kojima priroda obiluje, predmet su pažnje tv kamere, novinara, i na kraju gledalaca.

U svakoj epizodi serijala “300 čuda”, koja traje do 30 minuta, autor Ljiljana Danilović, novinarka iz Kuršumlije, donosi po dve tv price, ispričane na duhovit način,iz jednog potpuno drugacijeg ugla, bez namere da ikoga ismeva, ali sa namerom da zabavi gledaoce. Jer, upravo ta “različitost” ljudi, dogadjaja ili prirodnih pojava, izaziva simpatiju i osmeh kod gledalaca. Zato je emisija namenjena svim uzrasnim kategorijama gledalaca, koji mogu da se jave autoru emisije sa zanimljivim predlozima o zanimljivim ljudima, dogadjajima i neobičnim prirodnim lokalitetima.

Koliko puta ste čuli od nekoga “Ne želim da budem isti kao svi drugi”, i upravo ljudi van okvira su dobrodošli u ovu emisiju. Tako je I emisija “300 čuda” van okvira I ne liči, niti je ista kao druge emisije.

Emisiju “300 čuda” možete pratiti na Kurir televiziji, od 4.septembra, petkom u 21:00

O AUTORU EMISIJE „300 ČUDA“

LJILJANA DANILOVIĆ

Autor emisije „300 čuda“, Ljiljana Danilović, dugogodišnji je dopisnik Agencije BETA, TV B92 i TV Prva, iz Kuršumlije. U svojoj novinarskoj karijeri pored televizijskog izveštavanja za Informativni program, iz Topličkog kraja, istakla se brojnim reportažama i prilozima, u kojima na osoben način prikazuje neobična dogadjanja, ljude koji se po svom poslu, hobiju ili kreativnosti, izdvajaju iz svakodnevice, pa su interesantni za tv priče. Takve priče van okvira objavljivane su na raznim televizijama, a većina tih priča, na You Tube kanalu, imale su i preko milion pregleda. Za tv priče, koje na duhovit način prezentuje gledaocima, dobitnica je brojnih nagrada, izmedju ostalog i Stalne konferencije gradova i opština, kao i Svetosavske povelje Topličkog okruga. Sposobna da oseti priču tamo gde je drugi ne vide, da u svaku unese humor, uspela je da osvoji tv publiku, pa je autor više emisija koje se emituju na izuzetno gledanim televizijama. Takve priče upravo će biti emitovane u serijalu „300 čuda“, gde će u svakoj epizodi biti emitovane dve priče o neobičnim ljudima, dogadjajima, pojavama.

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja