PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za četvrtak 17. septembar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ SE SASTAO SA PREDSTAVNICIMA JAPANSKOG NIDEKA: Razgovor o ulaganju u Srbiju

foto: Printscreen Instagram/Budućnost Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas s predstavnicima japanske kompanije Nidek (Nidec), koja je zainteresovana za ulaganja u Srbiju.

MARKO ĐURIĆ IZ BRISELA: Mi smo doveli ozbiljne eksperte, a oni se vraćali 13 vekova unazad! Bilo je napeto

foto: Tanjug Printscreen

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić izjavio je da je delegacija Beograda danas u Briselu insitirala na Zajednici srpskih opština, kao prvoj temi razgovora, što je naišlo na protivljene predstavnika Prištine, koji, ističe, nisu došli spremni ni za razgovor o ZSO, a ni previše spremni za razgovor o imovini.

POJAVIO SE NOVI LAŽNI PROFIL ZORANE MIHAJLOVIĆ: Prevaranti joj stavili sliku a evo na šta pozivaju narod u njeno ime?!

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture upozorava, zbog mogućnosti zloupotreba i obmanjivanja javnosti, da se na društvenim mrežama pojavio novi lažni profil potpredsednice vlade i ministarke Zorane Mihajlović.

SEKTA! JEZIVO OTKRIĆE KOD ZAJEČARA: Alpinisti pronašli lobanju pobodenu na kolac, a kada su ušli u pećinu zatekli HOROR!

Dva planinara u brdima kraj Zaječara naišli na šuplju stenu punu razbacanih ljudskih kostiju, sumnja se da je u pitaju obredni ritual vudu magije. Planinar Jovan Cvetković i njegov drug istraživanjem nepristupačnog terena u blizini sela Prlita, na desetak kilometara od Zaječara, 13. septembra zatekli su užasan prizor ispred pećine - ljudsku lobanju i kost pobodene na štap! Bez dileme su ušli unutra, gde su naišli na gomilu ljudskih kostiju.

UŽIVO NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Sve manje pacijenata na respiratorima, 82 novozaražena

foto: Covid19.rs Printscreen

U Srbiji je u poslednja 24 sata na korona virus testirano 6.877 građana, od kojih je pozitivno 82. Nažalost, preminulo je dvoje.

PAŽNJA, VAŽNO ZA SVE GRAĐANE SRBIJE KOJI U PETAK POSLE 18 SATI UĐU U ZEMLJU: Od tada važe ova PRAVILA!

Svi građani Republike Srbije koji od sutra nakon 18 časova uđu u zemlju, biće kao što je već poznato pod posebnim zdravstvenim nadzorom.

TRAGEDIJA U SMEDEREVU: Devojka (21) poginula kada je na nju naleteo voz

U Smederevu je smrtno stradala dvadesetjednogodišnja A. K. kada je na nju naleteo voz koji saobraća na liniji Smederevo-Požarevac. Kako je potvrđeno u policiji u Smeredevu, tragedija se dogodila kada je nastradala devojka prelazila preko šina na neobezbeđenom delu pruge, na oko 200 metara od Lipske rampe.

SAHRANJEN MOMČILO KRAJIŠNIK Mitropolit Hrizostom: Svi koji smo ga poznavali, znali smo da je bio drag čovek (FOTO)

Momčilo Krajišnik, prvi predsednik Narodne skupštine RS, sahranjen je danas na groblju Pribanj kod Pala.

DRITAN U OKRŠAJU SA VODITELJKOM BRANIO SPC: Ja nisam njihov advokat, ali vaše optužbe ne stoje! Evo kako joj je odbrusio

foto: Youtube/Printscreen

Nosilac liste „Crno na bijelo“ Dritan Abazović imao je pravi okrašaj sa voditeljkom RTCG koja je u svojim pitanjima insistirala da Srpska pravoslavna crkva i koalicija „Za budućnost Crne Gore“ vode „velikosrpsku politiku“ i da imaju „ideologiju ravnogorskog četničkog pokreta“.

SASLUŠANA KOLUMBIJKA SONJA: Sva u crnini u tužilaštvu bila sa Strahinjinom majkom (KURIR TV)

Kolumbija Sonja Suarez Gomez (45), devojka ubijenog Strahinje Stojanovića (30), koja je bila sa njim u džipu kada je on odleteo u vazduh, pošto je eksplodirala bomba postavljena pod njega, saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

LJUPKA POSLE INCIDENTA TVRDI ZA KURIR: Nisam oštetila vozila, ali sam njega POCEPALA! Dobio je PESNICU posred BRADE!

NOVAK ODGOVARAO NA ŠKAKLJIVA PITANJA: Đoković progovorio o NEOBIČNIM stvarima o kojima je dosad ĆUTAO (VIDEO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odgovarao je na pomalo škakljiva pitanja. Video snimak koji je napravljen za potrebe ATP-a nazvan je "Novak Đoković bez maske" i tom prilikom mu je postavljeno nekoliko neobičnih pitanja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track