Najnovije vesti

KOD MALOG ZVORNIKA

MINISTARSTVO ODBRANE: Formirana vojna Komisija za ispitivanje tragedije u kojoj su poginula dva pilota (KURIR TELEVIZIJA)

Društvo

Avion "mig 21" koji se srušio kod Malog Zvornika pregledan je pre poletanja u skladu sa svim procedurama i nakon pregleda konstatovano je da je ispravan i spreman za let, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Nakon uviđaja koji su obavili i civilni i vojni organi, načelnik Generalštaba formirao je Komisiju za ispitivanje vanrednog događaja sa načelnikom Uprave za razvoj i opremanje brigadnim generalom Milanom Popovićem na čelu, a komandant RViPVO general-major Duško Žarković formirao je stručnu komisiju za utvrđivanje uzroka udesa aviona "mig 21" koju vodi načelnik štaba Komande RViPVO brigadni general Aleksandar Bjelić.

Telegrame saučešća porodicama poginulih pilota majora Dejana Krsnika i kapetana prve klase Zvonka Vasiljevića uputili su vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić, ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba general Milan Mojsilović. Avion MiG-21 pregledan je pre poletanja u skladu sa svim procedurama i nakon pregleda konstatovano je da je ispravan i spreman za let.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...