Najnovije vesti

STAVLJALI SU ODBRANU SRBIJE IZNAD SVEGA: Ministar Aleksandar Vulin izjavio saučešće porodicama poginulih pilota
Foto: Ministarstvo Odbrane Srbije

"IZGUBILI SMO DRUGOVE, OFICIRE, BORCE"

STAVLJALI SU ODBRANU SRBIJE IZNAD SVEGA: Ministar Aleksandar Vulin izjavio saučešće porodicama poginulih pilota

Društvo

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je telegram saučešća porodicama poginulih pilota u kojem se navodi da je Srbija ostala bez dvojice pilota koji su odbranu svoje zemlje i naroda stavljali iznad svega.

Vulin je naveo da je gubitak svakog ljudskog života tragedija za porodicu i prijatelje, a da je smrt vojnika udarac i tragedija za čitavu zemlju i narod.

''Izgubili smo drugove, oficire, borce, a Srbija je ostala bez dvojice pilota koji su odbranu svoje zemlje i naroda stavljali iznad svega. Utehe nema, ima samo saznanja da smo imali čast da sa njima učimo i radimo'', naveo je Vulin u telegramu povodom smrti pilota majora Dejana Krsnika i kapetana prve klase Zvonka Vasiljevića.

Ministar je naglasio da vojska nikada ne zaboravlja i zauvek pamti hrabrost i vernost svojih pripadnika i poručio da vojska nikada ne napušta svoje najbolje i da će brinuti o porodicama stradalih pilota.

''Molim vas u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u svoje lično ime da primite izraze našeg najdubljeg i najiskrenijeg saučešća", stoji u telegramu saučešća ministra Vulina.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...