KAO U HOROR FILMU

PROGLASILI JE VEŠTICOM! Veru iz Kragujevca GODINAMA MALTRETIRAJU komšije! Pomišljala i na SAMOUBISTVO (KURIR TELEVIZIJA)

Društvo -

Svađe među komšijama svakodnevna su pojava u svim krajevima, međutim jedan slučaj posebno je zaintrigirao javnost.

Vera Nikolić iz Kragujevca već godinama trpi psihičko i fizičko maltretiranje svojih komšija. Ona za to optužuje svoje prve komšije, zbog kojih još uvek ne sme da se vrati u sopstveni dom. Vera je mirno živela sve dok 2013. godine nisu krenuli napadi na nju. Od tada ona ne prestaje da se boji za sopstveni život.

Vera navodi da su je komšije proglasile vešticom i pretile da će je ubiti, jer su sumnjali da je u emotivnoj vezi sa jednim članom njihove porodice.

- Pretili su da će me tući, pokušali su da me vuku za kosu, ali sam uspela da se izvučem. Nakon prvog napada počela sam da dobijam i pretnje telefonom, uz brojne uvrede i pogrdna imena.

Fizički napadi na Veru išli su do te mere da su joj komšije demolirale kuću, nakon čega je morala da se iseli.

- Kuću su mi gađali kamenjem, nakon čega sam pozvala policiju, jer sam osetila da mi je život u opasnosti.

Godinama već živi kod rođaka, a iako je nekoliko puta tužila napadače, najveća kazna koju su dobili je prekršajna prijava.

-Ja sam izugubila zdravlje, izgubila sam sve - izjavila je Vera kroz plač, a ni u jednom trenutku nije krila da joj je psihičko stanje izuzetno slabo, te da je nekoliko puta pomišljala na samoubistvo.

Naši reporteri pokušali su da stupe u kontakt i sa Verinim komšijama koje optužuje za napade, međutim, oni nisu bili kod kuće.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track