Milioni za šoping na tvom računu uz nekoliko klikova!
Foto: Promo

Milioni za šoping na tvom računu uz nekoliko klikova!

Društvo -

Vreme koje provodimo gledajući u svoj telefon sve je duže i duže. Šta ako bismo to vreme, osim za društvene mreže, vesti i vremensku prognozu, iskoristili za dobijanje miliona? Baš ovakvu ponudu koja se ne odbija kreirala je Galerija Belgrade i omogućila svima da učešćem u nagradnoj igri „Šopinguj kao milioner“ dođu do miliona koje mogu potrošiti u ovom tržnom centru!

Nagradni fond od čak dva miliona i trista hiljada dinara podeliće sedam srećnih dobitnika koji se prijave do 10. oktobra 2020. godine. Sve što vas deli od miliona za kupovinu u najvećem tržnom centru u zemlji je par klikova: ukucajte u pretragu sajt galerijabelgrade.com, registrujte se i možda se sreća osmehne baš u vašem pravcu!

Prvo mesto donosi čak dva miliona dinara, drugo mesto 200.000 dinara, a preostalih pet dobitnika osvojiće po 20.000 dinara za nezaboravnu kupovinu u tržnom centru u okviru Belgrade Waterfront-a, koji u oktobru otvara vrata za posetioce. Nagrade se osvajaju u formi bodova koji se koriste za kupovinu u prodavnicama u Galeriji Belgrade koje učestvuju u nagradnoj igri. Bodovi se preuzimaju kroz aplikaciju „Moj Beograd“, koja će uskoro biti dostupna na sajtu tržnog centra.

foto: Promo

Ova nesvakidašnja nagradna igra ne donosi ti samo novac, već i specifično iskustvo kupovine u najvećem regionalnom centru za šoping i zabavu! Galerija Belgrade je za sve posetioce pripremila inovativni program lojalnosti „Moj Beograd“ koji kroz sistem bodova i tri nivoa u okviru programa - Bronzani, Srebrni i Zlatni – svaku kupovinu u ovom jedinstvenom tržnom centru prebacuje u bodove koji mogu da se koriste za neki naredni šoping. Pored toga, opcija Scratch&Win koja se aktivira svakim dolaskom u Galeriju donosi novo iznenađenje – popust na dugo željene odevne komade, besplatnu kafu ili saradnju sa stilistima koji će vas „skockati“ od glave do pete.

Galerija je posebno mesto, koje posetiocima pruža jedinstvene usluge i to u nesvakidašnjem ambijentu! Brendovi svetske klase u premijum izdanjima i zabavni sadržaji prostiru se na više od 93.000 kvadrata, restorani i kafići sa impresivnim pogledom na reku zauzimaju gotovo 20 odsto prostora, tu je i 3.600 parking mesta, multipleks bioskop koji se prostire na više od 4.000 kvadrata, najveći „zeleni“ krov u regionu i još mnogo, mnogo toga.

Nema potrebe da više razmišljate, usmerite svoje klikove na pravu adresu i 11. oktobra 2020. godine među pobednicima potražite svoje ime. Srećno!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track