LJUBAV I DOBROTA NIKAD NE UMIRU: Marijana i Miloš iz Platičeva izgubili ćerku (5), pa donirali 30.000 evra za lečenje druge dece
Foto: Facebook/Joland Korora

NIKOLINA IZGUBILA BITKU SA LEUKEMIJOM

LJUBAV I DOBROTA NIKAD NE UMIRU: Marijana i Miloš iz Platičeva izgubili ćerku (5), pa donirali 30.000 evra za lečenje druge dece

Društvo -

Marijana i Miloš Gutić, koji su u februaru izgubili petogodišnju ćerku Nikolinu, donirali su 30.000 evra Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

Nikolina iz Platičeva kod Rume izgubila je borbu sa leukemijom, a njeni roditelji su odlučili da pomognu drugoj deci koja vode istu borbu.

Predsednica NURDOR-a Joland Korora potvrdila je da su Gutići tom udruženju donirali veliku sumu.

"Veličina čoveka se kroz muku poznaje, a veća muka ne postoji, od one kada roditelj izgubi svoje dete. U tom i takvom životu, oni - roditelji, pokušavaju da nastave, da žive, da dišu i da se bude svakoga jutra bez njenih očiju. U tim danima, mesecima i godinama, u tom i takvom životu jedni roditelji su me danas postideli, da nisam dovoljno dala, prošla, videla i doživela u ovoj šetnji planetom Zemljom što se život zove", napisala je na Fejsbuku Joland Korora, čiji je sin takođe bolovao od raka, i dodala:

"Zbog njih Marijana Gutić i Miloš Gutić i zbog nje, i njihove poruke, koju sam njihovom dozvolom stavila u ovaj post, maločas mi se učinilo da je planeta na trenutak stala, da da počast njima, velikim i veličanstvenim roditeljima, i da je ovo oblačno nebo poslalo poruku, od čuperka najdivnijeg - Nikoline Gutić koja nije uspela, ali nas uči kako trebamo i šalje lekciju, da ljubav i dobrota ne umiru. Nikolina Gutić, njen čuperak i njen osmeh su zauvek otišli, ali ostale su njene reči i ljubav prema NURDOR-u i njen poslednji kamp sa nama u Ivanjici, u avgustu 2019., kao putokaz njenim roditeljima, da oni danas uplate 30.000 evra na račun NURDOR-a, sredstva koja su građani Srbije prikupili za nju, Njen čuperak i njen osmeh ali Nikolina je izabrala nešto drugo, da nas sa zvezda uči da se velikim ne postaje, velikim se rađaš".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track