ŠOK-GOSTOVANJE "LAŽNE ADVOKATICE": Fatalnu Violetu prijavio advokat Tapušković? Evo šta je rekla a onda se i on uključio u program
Foto: Printscreen Happy

ko ovo raščivija, svaka mu čast

ŠOK-GOSTOVANJE "LAŽNE ADVOKATICE": Fatalnu Violetu prijavio advokat Tapušković? Evo šta je rekla a onda se i on uključio u program

Društvo -

Evo šta je rekla Violeta! Tvrdi da joj se "oštećeni" sveti jer su bili u ljubavnoj vezi?!

BEOGRAD - Srbijom navodno hara "lažna advokatica" Violeta K. koju u javnosti optužuju da je zgrnula milione navodno varajući ljude koji su joj se obraćali za pomoć.

Fatalna Violeta je svoje, kako tvrde oštećeni u beogradskoj štampi, "advokatske" usluge naplaćivala unapred, novac nikad nije vraćala a za, recimo, pisanje krivične prijave uzimala je i više od 80.000 dinara?!

foto: TV Happy printscreen

Oštećeni tvrde da je pokazivala legitimaciju Advokatske komore i klijentima tvrdila da radi za advokatsku kancelariju poznatog i uglednog beogradskog advokata Branislava Tapuškovića koji ju je navodno zbog toga prijavio Komori posle čega se javilo i niz oštećenih među kojima i B. J. koji je svoj slučaj takođe izneo u beogradskoj štampi.

foto: Printscreen Happy

Taj oštećeni tvrdi da mu se predstavila kao advokat i za pisanje krivične prijave uzela 82.000 dinara, a kad ju je zvao da pita dokle je došao njegov slučaj ona je, kako on tvrdi, rekla da treba tu još nešto da se pogura i da joj treba još 2.500 evra za troškove čašćavanja i ručkova po kafanama, što joj je on navodno i dao. Oštećeni navodi da je najgore od svega što ju je preporučio i prijatelju koji je i sam postao oštećeni koristeći, kako tvrdi, njene usluge.

Pomenuta Violeta K. jutros je gostovala u jutarnjem programu TV Happy kod Jovane Jeremić gde je odlučno tvrdila da se nikad i nikome nije predstavljala kao advokat kao i da je u gore pomenutom slučaju krivičnu prijavu podnela kao fizičko lice, što je "moguće proveriti u jagodinskom Tužilaštvu", jer je diplomirani pravnik a bila je, kako tvrdi, ovlašćena da podnese tu prijavu.

foto: TV Happy printscreen

Šta je rekla Violeta! Tvrdi da joj se sveti jer su bili u ljubavnoj vezi

- Sve je laž, čista laž! Nikada nisam rekla da radim za Tapuškovića, niti sam advokat, ja sam diplomirani pravnik, a prijavu sam podnela kao fizičko lice koje je bilo ovlašćeno za podnošenje prijave. Advokat nisam, niti sam ikad bila, niti sam se ikad ikome predstavljala kao advokat, niti sam ikad polagala pravosudni ispit... Nikada se nikom nisam predstavila niti rekla da radim za Tapuškovića pobogu... Advokata Tapuškovića poznajem i uvažavam, čitam njegove knjige... Ja uzela milionske iznose, kakve milionske iznose, o čemu pričate, pa ja nemam ’leba da jedem... - rekla je Violeta K. koja je jutros u programu uživo dodala i da joj se taj "oštećeni B.J." sveti iz "ne zna kog razloga" jer su godinu dana bili u ljubavnoj vezi iako on to negira a ona kaže da ima dokaze da su zajedno u njenom stanu živeli godinu dana za šta ima i svedoke.

Jovana Jeremić, urednik i voditelj
Jovana Jeremić, urednik i voditelj foto: Printscreen/Happy

Ona tvrdi i da ne zna zašto se on njoj sveti jer je on nju ostavio a ne ona njega i našao sebi drugu ženu. Ona je uživo na TV rekla da je taj njen bivši prevarant a ne ona kao i da je živeo kod nje godinu dana, da ga je izdržavala, njega i njegovu decu, zaposlila njegovu bivšu ženu za šta ima i svedoke i dokaze u vidu uplata.

NOVI OBRT: Uključenje advokata Tapuškovića telefonom u program

U međuvremenu u program se telefonski uključio i advokat Tapušković koji je sa uznemirenošću u glasu rekao da je protiv svoje volje uvučen u pravi rijaliti sistem u kojem treba da se bavi besmislicama na svoj i račun svoje advokatske kancelarije.

foto: Printscreen Happy

- Ne želim da govorim o ovome niti da otežavam gospođi... Uvučen sam protiv svoje volje u pravi rijaliti sistem da ja moram da se bavim nečim što nema blage veze sa mojom kancelarijom... i odgovaram na besmislice koje se navodno tiču moje kancelarije... - rekao je Tapušković.

A onda je u ponovnom uključenju, na kraju razgovora u studiju, u čitavu priču uneo novi obrt rekavši da je dotičnu Violetu upoznao 2017. godine kao osumnjičenu u jednom predmetu o kojem niti može niti želi da govori kako joj ne bi otežavao?! Dodao je i da ga je u međuvremenu pozvao i taj B.J. o kojem se tu govori i s kojim uskoro treba, kako je saznao, da gostuje u jednoj TV emisiji?! On je ponovio da je uvučen u čitavu tu priču odnosno kako je rekao u taj "rijaliti-sistem".

(Kurir.rs/TV Happy)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track