PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za nedelju 25. oktobar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ POSLE PREDSEDNIŠTVA SNS: Težak dan, imamo između 600 i 700, očekujem i po 1.000! I DR DARIJA MINISTARKA, EVO KOMPLET SPISKA!

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) održana je danas sa početkom u 10 časova, a predsednik stranke Aleksandar Vučić obratio se javnosti po završetku sednice, nešto posle 11.40 časova.

foto: Tamara Trajković

KO JE KO U NOVOJ VLADI SRBIJE: Među članovima novog kabineta Ane Brnabić više od polovine novih imena, a 1 resor još nepoznanica

Javnost je danas saznala gotovo sva imena ministara u novoj Vladi Srbije, a među članovima novog kabineta premijerke Ane Brnabić biće gotovo polovina novih imena.

foto: Marina Lopičić, Dado Đilas, Nemanja Nikolić, Beta/Slobodan Miljević, Tamara Trajković

SVI DRŽAVNI ORGANI DA ZADAJU ZAVRŠNI UDARAC MAFIJI! Vučić: Neuporedivo su bolji rezultati nego kada su tajkuni upravljali Srbijom

Predsednik SNS Aleksandar Vučić rekao je danas da je on predložio izmene na čelu ministarstava odbrane i unutrašnjih poslova, rekavši da nije samo jedno mniistarstvo to koje može zadati konačan udarac mafiji.

VUČIĆ IZNEO ALARMANTNE PODATKE U VEZI SA KORONA VIRUSOM: Očekujem i po 1.000 zaraženih, ljudi ovo je opterećenje i za državu!

Posle sednice predsedništva, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti i na samom početku izlaganja osvrnuo se na situaciju sa korona virusom, komentarišući da je iza nas najteža nedelja u borbi sa ovom pošasti.

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI, BROJKE DALEKO OD DOBRIH: 614 novozaraženih, 3 umrla, Beograd prvi, a ova dva grada ga slede

U poslednjih 24 sata na korona virus širom Srbije testirano je 4.739 osoba, njih 614 bilo je pozitivno, a nažalost preminula su tri lica.

foto: Covid 19.rs

SRBIJA DOBIJA BRZE TESTOVE NA KORONU: Rezultati gotovi već za 30 MINUTA, evo kome su NAMENJENI!

U Srbiji će se uskoro primenjivati novi testovi na korona virus. Osim već čuvenog PCR i jeftinijeg serološkog testa stižu nam i takozvani brzi antigenski!

foto: Shutterstock

JEDNOSTAVNO ODUZIMA DAH: Zavirite u obnovljeni Hram svetog Save! SAV U ZLATNOM SJAJU I RASKOŠI (FOTO)

Prošlo je više od 80 godina od kada je Hram Svetog Save na Vračaru počeo da se izgrađuje. Nakon i i više nego burne istorije, najveća pravoslavna svetinja na Balkanu konačno će biti i zvanično završena i otvorena krajem ove godine.

foto: Matija Krstić

BAHATO! LUDE ŽURKE U BEOGRADU UPRKOS ZABRANI: Odvežu splavove i plove rekama da ih ne bi kaznili!

Nekoliko klubova u Beogradu isplovljava oko 22 sata da bi izbegli inspekcije, pa su celu noć traju lude žurke

foto: Shutterstock

NA SRPSKU POLICIJU PUCANO SA KOSOVA I METOHIJE: Ispaljeno više hitaca blizu administrativne linije

Na srpsku policiju je danas oko 16.40 časova otvorena vatra sa teritorije Kosova i Metohije, blizu administrativne linije.

DETALJI UŽASA U SREMSKOJ MITROVICI: Otac noćima seksualno zlostavljao sina (5), pradeda primetio krv u toaletu i zvao upomoć

Stravičan događaj odigrao se u Sremskoj Mitrovici gde je navodno otkriveno da je Marko K. (30) seksualno zlostavljao svog petogodišnjeg sina K. M.

foto: Shutterstock/Ilustracija

JEZIVA ISPOVEST DEČAKA (5) KOJI JE PREŽIVEO PAKAO: Dok mi je tata radio užasne stvari PRAVIO SAM SE DA SPAVAM!

Uhapšen čovek (30) iz Sremske Mitrovice zbog sumnje da obljubio svog sina, stravičan slučaj prijavio pradeda mališana

UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA POKUŠAJ UBISTVA NA ROĐENDANU: Traga se za još jednom osobom! Pucači imali PEH U NJIVI!

Policajci iz Šapca su brzim i efikasnim operativnim radom pronašli i uhapsili Bogdana V. i Sretena Ž. koji su osumnjičeni za pokušaj ubistva 35-godišnjeg Željka A. na proslavi rođendana u selu Radalj kod Malog Zvornika.

PUT U SMRT! OTKRIVENI JEZIVI DETALJI POGIBIJE MIGRANATA U KONTEJNERU: Preko Srbije hteli do zemalja EU, nađeni mrtvi u Paragvaju!

Alžirac Smail Macuhi javio se paragvajskim medijima kako bi pomogao u identifikaciji sedmorice migranata, njegovih poznanika, koji su pronađeni u kontejneru sa đubrivom koji je pre nekoliko dana iz Srbije stigao brodom u ovu južnoameričku zemlju.

foto: Youtube prtscr / USKinfo.ba

ČAROBAN PRVI PLES, A ONDA LOM Scena kao iz bajke, pa ludnica na podijumu: Jokić u transu na stolici, a mlada pored harmonike VIDEO

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić venčao se u rodnom Somboru sa svojom dugogodišnjom izabranicom Natalijom Maćešić.

foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track