Ovi TOP brendovi su sinonim za negovane muškarce sa stilom! Da li ih već koristite?
Foto: Promo

Ovi TOP brendovi su sinonim za negovane muškarce sa stilom! Da li ih već koristite?

Društvo -

Nega odavno nije pojam koji se vezuje samo za pripadnice ženskog pola. Savremena svakodnevica doprinela je razvoju najraznovrsnijih proizvoda koji se prilagođavaju potrebama današnjih muškaraca. Muško lice, kosa i koža zahtevaju drugačiji tretman i zato je pravi trenutak da otkrijete Muški svet u dm drogerijama.

Najkraće rečeno - savremeni muškarac je negovan muškarac. On zahteva praktičnu i efikasnu dnevnu rutinu kada je u pitanju upotreba kozmetike. Pa, da počnemo.

Za aktivnog muškarca – tu je revolucionarni Superdry

Prvi u nizu takvih brendova koji su dostupni u dm drogerijama jeste Superdry, linija koju ćete odmah prepoznati po upečatljivom koloritnom dizajnu. Ako ste ljubitelji Superdry odeće, verujemo da ćete isto tako voleti i kozmetiku ovog dinamičnog brenda, kreiranu za energične pripadnike muškog pola koji zahtevaju više proizvoda u jednom. Tako ćete u novitetima SuperDry Athletic i SuperDryHawaii pronaći gel za tuširanje i pranje kose. Isti je slučaj sa Superdry RE: vive, šamponom i gelom za tuširanje na bazi magnezijuma i citrusnih nota.

Pored toga, verujemo da će vas sprejevi za telo ove linije jednostavno oboriti s nogu (dame koje se nađu u vašem okruženju sigurno hoće). Superdry RE: charge sprej za telo, koji dolazi u narandžastoj ambalaži, predstavlja fuziju bakra sa svežim notama zelene jabuke, bergamota, mandarine i ljubičice, dok osnovu njegovog mirisa čine mošus, ćilibar i ulje sandalovine.

Zeleni sprej ovog brenda, takođe za sportski orijentisane muškarce, karakteriše osvežavajuća citrusna aroma u kombinaciji sa istočnjačkim tonovima mahovine i kedra.

Za sofisticiranog muškarca – kozmetika sa Dalekog istoka

Da li ste znali da se u Japanu na svake dve sekunde proda jedan HADA LABO proizvod namenjen ženama? Ipak, jedna od najboljih industrija lepote na svetu nije rezervisana samo za dame. Tako ovaj čuveni japanski brend u svom portfoliju ima i liniju proizvoda koji su namenjeni muškarcima. Iz ovog asortimana izdvajamo Hada Labo Tokyo Man Aqua Booster Hydro Gel - idealan za efikasnu negu budući da predstavlja kremu, masku i serum u jednom proizvodu. Sačinjen od nekoliko tipova hijaluronske kiseline, dubinski hidrira kožu, zadržava vlažnost i ispunjava je iznutra čineći je svežom i odmornom.

Pored toga, revolucionarni gel sadrži i kolagen, nema mirisa, ne ostavlja masne i sjajne tragove, a koži daje zdrav izgled i štiti je od spoljnih uticaja. Ovo pakovanje ujedno ima funkciju aftershave balzama i može da se koristi kao nega nakon brijanja. Dakle, ko kaže da sofisticirana nega ne može da bude tako jednostavna?

foto: Promo

A za bradonje – dm drogerije, naravno!

Svaki bradonja zna gde može da pronađe preparate za negu ovog važnog zaštitnog znaka na licu. Isto tako, jedino oni znaju koliko je truda potrebno da ona svakog dana bude „pod konac“. Ako sa ponosom nosite ovaj simbol muževnosti ili pak planirate da se upustite u poduhvat puštanja brade, preporuka je da isprobate neka od specijalnih ulja za bradu koja se prave od najkvalitetnijih prirodnih sirovina.

U dm drogerijama tako možete pronaći The Golden Spartan ručno punjena ulja koja hidriraju bradu i utiču na suvu kožu, sprečavaju pucanje dlake, svrab i perutanje kože, ujedno čineći bradu zdravom, urednom i mekom.

Za ljubitelje nežnijih nota, Gentleman ulje za bradu je pravi izbor. Njegova glavna odlika je miris inspirisan vanilom koji će vas pratiti tokom celog dana. Pored toga, ako volite kafu, obožavaćete ulje Barista, napravljeno od najkvalitetnijeg eteričnog ulja kafe, a njegov kremasti kafeni miris odmah će vas osvojiti. Tu nije kraj! Za ultra tipove, tu je Warrior ulje inspirisano jakim svežim mirisima, uz koje ćete se osećati kao pravi heroj.

Za one posvećene prirodi – prvi eko brijač na svetu

Ako je ekološka osvešćenost jedna od vaših osobina, verujemo da ste upoznati sa asortimanom prirodnih proizvoda u dm-u i mnogih drugih koje karakteriše održivost u pogledu procesa proizvodnje i pakovanja. Ovog puta, predstavljamo vam jedan takav. Ovaj brijač napravljen je od bio materijala i premium oštrica od švedskog čelika. Sadrži premaz od aloja vere koja će imati dodatni blagotvorni efekat na vašu kožu. Korišćenjem eko brijača doprinosite smanjenju plastičnog otpada u ovom segmentu za čak 75 odsto.

Bilo da vaša svakodnevica najčešće protiče u sportu, kancelariji, prirodi, izlascima ili udobnosti doma, na policama dm drogerija možete da pronađete pregršt proizvoda koji će odgovoriti na vaše potrebe i pružiti vam brzu i kompletnu negu. Jednostavno, Muški svet dm-a čeka na vas!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track