NAJVEĆA POBEDA

NAJMLAĐI PACIJENT NA RESPIRATORU 50 DANA VODIO BITKU ZA ŽIVOT: Lavovskom borbom lekara pobedio koronu (KURIR TELEVIZIJA)

Društvo -

Više od 50 dana sportista Predrag Nikolić mladi dvadesetogodišnjak iz okoline Leskovca proveo je na bolničkom lečenju zbog korona virusa.

Za život mladog Peđe lekari su se lavovski borili. Ukupno 18 dana proveo je u komi. Zbog korone su mu otkazali bubrezi, jetra, pluća, pa sa pravom kažu da je u borbi sa koronom dobio sigurno i svoju najveću životnu pobedu.

-To je sve bilo jako brzo za mene. Bio sam sasvim normalan, ali u izlasku sa drugarima zakačio sam koronu.

Nakon što se prijavio u lokalnu bolnicu hitno je bio prevezen za Niš gde i počinje prava agonija.

Najveća drama kreće 18. jula kada je Predrag stigao u KC Niš sa ugroženom srčanom maramicom. U tom trenutku počinju da mu otkazuju i pluća i jetra i bubrezi i kolagucioni sistem.

-Samo sam potonuo u komu. Onda je krenula njihova borba za moj život, koje se ja i ne sećam.

Nakon buđenja iz kome imao je utisak da je spavao desetak sati. Bez ikakve svesti o tome šta se zaista događalo, kada se Peđa probudio sve što je video jeste gomila doktora oko njega.

-Prišla mi je jedna lekarka i pitala me da li želim da čujem roditelje, to je bilo prvo što se desilo nakom biuđenja – priča Peđa.

Ovaj mladi momak danas se trudi da živi normalnim životom, a njegova lavovska pobeda nad korona virusom uliva nadu mnogima.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track