GORANE, VRATI NAM SE ŠTO PRE: Glavna sestra Zorica sa Infektivne otkrila kako je srpskom dr Hausu koji boluje od korone
Foto: Nemanja Nikolić

kolege željno iščekuju njegov povratak

GORANE, VRATI NAM SE ŠTO PRE: Glavna sestra Zorica sa Infektivne otkrila kako je srpskom dr Hausu koji boluje od korone

Društvo -

BEOGRAD - Direktor doc. dr Goran Stevanović je u samoizolaciji i oporavlja se, imao je blaži oblik korone. Mi ga ovim prilikom mnogo pozdravljamo, da nam se što pre vrati jer je on jedna velika karika ovde koja sve vodi i bez njega ništa ne bi bilo ovako - kaže za Kurir Zorica Nikolić, glavna sestra odeljenja za Kliničku farmakoterapiju i nejasna febrilna stanja Infektivne klinike.

Sestra Zorica kaže nam i da imaju oko 50 pacijenata, od kojih je u utorak ujutru njih 11 bilo na respiratoru, ali da se to menja iz časa u čas.

- Pun je kapacitet bolnice, jer se zgrada renovinara. Inače je bilo 270 pregleda, a 97 odsto njih je bilo pozitivno. Ovde već dugo traje velika borba za pacijente, svi smo premoreni, ali se lavovski borimo i želimo da što manje ima obolelih, zato apelujemo na sve građane da nose maske, drže distancu i izbegavaju masovna okupljanja - kaže Nikolićeva i dodaje da iako ima pacijenata koji imaju pridružene bolesti, dolazi i sve više mladih koji su pre toga bili potpuno zdravi.

(Kurir.rs/Jelena Pronić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track