NIŠLIJE, POMOZITE! DETE SE BORI ZA ŽIVOT: Devojčica (11) u teškom stanju, udario je autobus HITNO POTREBNA KRV ZA NJEN SPAS
Foto: Kurir/M.S.

pomozite!

NIŠLIJE, POMOZITE! DETE SE BORI ZA ŽIVOT: Devojčica (11) u teškom stanju, udario je autobus HITNO POTREBNA KRV ZA NJEN SPAS

Društvo -

Devojčica T.M. (11) povređena je u subotu u aleksinačkom selu Grejač kada je na nju naleteo autobus dok je vozila bicikl.

Prema rečima direktorke Dečje klinike u Nišu, Anđelke Slavković ona je u teškom op[tem stanju.

- Dete je sada skinuto s respiratora i nalazi se u teškom opštem stanju. Ona ima povrede karlice i noge kao i butne kosti. Nalazi se ovde na Intenzivnoj nezi - potvrdila nam je doktorka Slavković.

Devojčicu je udario autobus kojim je upravljao vozač star 29 godina, a prema prvim nalazima nije imao alkohola u krvi. Ona je ovoj saobraćajnom udesu zadobila i unutrašnje krvarenje tako da se apeluje na dobrovoljne davaoce krvi da doniraju preko potrebnu krv.

Policija je potvrdila da se ova nesreća dogodila oko 15 sati u selu Grejač i da je slučaj predat osnovnom javnom tužilaštvu. Do nesreće je, kako nezvanično saznajemo, došlo kada je devojčica vozila pored regionalnog puta, a onda skrenula prema kolovozu kada je došlo do sudara.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track