Ostvarite popust za plaćanje Infostan računa a potrebno je da uradite samo jednu stvar!
Foto: Promo

Ostvarite popust za plaćanje Infostan računa a potrebno je da uradite samo jednu stvar!

Društvo -

Ukoliko u svom novčaniku imate Mastercard karticu, ispunili ste već preduslov da ostvarite dodatni popust od 4% uz naredni Infostan račun! Na vama je samo da preuzmete e.Sanduče mobilnu aplikaciju, da na njoj registrujete svoj nalog i sačuvate karticu i računajte na brza, sigurna i jednostavna plaćanja računa, i to sa popustom do kraja decembra.

Korisnici koji su u periodu od 01. novembra do 31. decembra na platformi e.Sanduče obave elektronsko plaćanje redovnog mesečnog računa sačuvanom Mastercard platnom karticom ostvariće dodatnih 4% popusta na celokupni iznos sledećeg mesečnog računa. Korisnici će dobiti informacije o dodatnom popustu nakon izvršenog elektronskog plaćanja na platformi e.Sanduče. Dodatni popust ostvariće prvih 25.000 korisnika koji svoje račune plaćaju Mastercard platnom karticom, bez obzira jesu li novi ili postojeći korisnici usluge e.Sanduče, a popust se može kombinovati sa postojećim redovnim popustima JKP "Infostan Technologies" od 5%, 6% i 7% i subvencijom od 10 do 30% za socijalno ugrožene kategorije građana.

e.Sanduče aplikacija i portal pružaju korisnicima mogućnost da prilikom registracije sačuvaju podatke svojih Mastercard platnih kartica u sigurnom i sertifikovanom okruženju, tako da su oni tokenizovani i spremni za upotrebu kad god korisniku zatrebaju, bez potrebe za ponovnim ukucavanjem brojki prilikom plaćanja, a veoma je važno to da se sigurnosni kodovi kao što su PIN i CVC2 nikada ne čuvaju.

Elektronsko plaćanje računa je najbrži, najsigurniji i najjeftiniji način plaćanja i to samo jednim klikom gde god da se nalazite. Ono što je takođe važno da imate u vidu je da elektronsko plaćanje smanjuje izloženost virusu COVID 19, što je važnije nego ikada, i zato je pravi trenutak da iskoristite ovu jedinstvenu, promotivnu uštedu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track