NA REDU JE ČETVRTI RED FRIDAY: U Addiko banci popustima nikad kraja!
Foto: Shutterstock

NA REDU JE ČETVRTI RED FRIDAY: U Addiko banci popustima nikad kraja!

Društvo -

Ne propustite ovu jednodnevnu specijalnu pogodnost za podizanje Keš kredit 2 u 1 i Blic keš kredita

Jeste li spremni za nove popuste?

U sklopu tradicionalnog Addiko Red Friday koncepta, Addiko banka u petak 20. novembra klijentima omogućava 30 odsto nižu kamatnu stopu na gotovinske kredite do 800.000 dinara.

Birajte između Keš 2 u 1 i Blic keš kredita

Ovoga puta akcijom su obuhvaćeni svi novi ili postojeći klijenti Addiko banke koji podnesu zahtev za Keš kredit 2u1 i Blic keš kredit isključivo u petak, 20.11. 2020. godine u nekoj od ekspozitura banke. Ukoliko vam je ipak na prvom mestu udobnost, moguće je da svoj zahtev podnesete i preko sajta banke kroz novi kanal komunikacije - https://www.addiko.rs/asistirana-prodaja/

Iskoristite pogodnost

Ponuda važi za isplaćene gotovinske i kredite za refinansiranje uz uslov da iznos keša i/ili iznos refinansiranja u drugim bankama bude do 800.000 dinara.

Korisnici koji se odluče da iskoriste ovu pogodnost ostvaraju najpovoljnije uslove gotovinskih kredita koji važe tokom čitavog perioda otplate.

Ponuda ne važi za refinansiranje obaveza u Addiko banci ni za kredite odobrene preko mbanking platforme.

Osluškujemo potrebe klijenata

Imajući u vidu da je Addiko banka specijalizovana za finansiranje stanovništva, te da joj je to jedan od fokusa poslovanja, jasno je da ova banka kontinuirano ulaže u poboljšanje svojih usluga i svojim korisnicima obezbeđuje jednostavne, brze i praktične bankarske usluge.

Addiko Red Friday potpuno je inovativni koncept u bankarskoj industriji koji je uveden prošle godine u Srbiji, a u regionu nešto ranije.

Inspiracija za Red Friday bila je globalno popularna akcija Black Friday, kada kupci širom planete, baš na taj dan, dobijaju posebne pogodnosti prilikom kupovine.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track