Najnovije vesti

PITALI SU ME KOJU BIH PESMU HTEO DA ČUJEM Oglasio se Joviša koga su doktori u Priboju operisali uz narodnjake BIO SAM MALO UPLAŠEN
Foto: Prinskrin

neverovatna priča

PITALI SU ME KOJU BIH PESMU HTEO DA ČUJEM Oglasio se Joviša koga su doktori u Priboju operisali uz narodnjake BIO SAM MALO UPLAŠEN

Društvo

Snimak iz Priboja na kom se vide lekari i medicinske sestre koji pevaju hit narodne muzike dok operišu pacijenta obišao je Srbiju.

Potez medicinara je izazvao oprečne reakcije, a prava pozadina priče je prema svemu sudeći izuzetno pozitivna.

Joviša Adžić je imao rutinsku operaciju, a zbog mogućih srčanih problema lekari nisu mogli da mu daju anesteziju. Onda su se u dogovoru sa Jovišom odlučili za jednu alternativnu metodu suzbijanja treme i straha - i to kako drugačije nego uz pesmu!

- Mogu reći da sam bio malo uplašen zbog svega. Pitali su me koju pesmu bih voleo da čujem, a meni je prvo ta pala na pamet. Ta je prava za dušu i srce. Kako su krenuli prvi taktovi odmah sam zaboravio na strah, a kad su i oni krenuli da pevaju bilo mi je mnogo lakše. Sve najbolje i najlepše mogu samo da kažem o tim lekarima i medicinskom osoblju. Bili su izuzetno ljubazni i posvećeni - izjavio je Adžić.

Njegova operacija, koja je bila pre desetak dana, prošla je u najboljem redu i Joviša je već otpušten iz bolnice, ali ovaj događaj, kako kaže, zauvek će mu ostati u najlepšem sećanju.

- Još nisam video da se tako dobro ekipa slaže. Svi za jednog i jedan za sve. Od te pozitivne energije koju su širili i meni je odmah bilo bolje. Svaka čast za te heroje, koji su i pored ovih teških trenutaka kroz koje svi prolazimo zbog epidemije, našli snagu da budu pozitivni i tako na najbolji mogući način pomognu i svojim pacijentima - rekao je Joviša.

I nema sumnje, da je ova ekipa zdravstvenih radnika iz Priboja još jednom dokazala onu poznatu: ako sijaš - sjajno je, a ako mračiš - mračno je!

(Kurir.rs/Rina)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...