Najnovije vesti

ZNAM DA JE TEŠKO VOLETI ZDRAVSTVENOG RADNIKA: Doktor Kon iznenadio sve emotivnim rečima! PONEKAD NAM TREBA RAME ZA PLAKANJE
Foto: Printscreen, Facebook

dirljiva poruka

ZNAM DA JE TEŠKO VOLETI ZDRAVSTVENOG RADNIKA: Doktor Kon iznenadio sve emotivnim rečima! PONEKAD NAM TREBA RAME ZA PLAKANJE

Društvo

Član Kriznog štaba Predrag Kon podelio je danas emotivan status na društvenim mrežama o životu zdravstvenih radnika i naglasio da je "teško" voleti osobu koja se bavi tim poslom.

- Znam da je teško voleti zdravstvenog radnika. Ustanemo radno, kasno se vratimo kući ili možda imamo noćne smene i preumorni smo za kuvanje. Nedostaju nam vikend događaji, praznici, rođendani. Ne uzbuđujemo se previše zbog manjeg kašlja ili prehlade. Videli smo daleko gore. Ne želimo uvek da razgovaramo kad dođemo kući. Razgovarali smo ceo dan. Ne želimo uvek da se šalimo kad dođemo kući. Možda se čini da smo ostavili svu svoju brigu, srce i ljubav na poslu i vratili smo se kući prazni. Verovatno jesmo. Pretpostavljam da je teško voleti zdravstvenog radnika, ali znaj ovo: još nam je potrebna tvoja ljubav. Treba nam vaše razumevanje. Moramo znati da "shvataš". Moramo se mi pobrinuti za to svako malo. Treba nam neko drugi da preuzme kontrolu nad detaljima jer je stalno raditi sve naporno. Ponekad nam treba rame za plakanje kad ti ne možemo ni reći zašto tugujemo. Ponekad nam treba da ćutite sa nama. Bez puno pitanja. Potreban si nam da učiniš najteži posao, a to je... da voliš zdravstvenog radnika.

Kon je na kraju pozvao sve koji vole jednog da kopiraju i podele njegov status.

- Zahvaljujem se vama koji ih volite i puštate nas da radimo ovaj posao, ovaj poziv, ovaj život. Kopiraj i zalepi ako si zdravstveni radnik ili voliš zdravstvenog radnika - navodi se u njegovoj objavi.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...