DOBITNICA STANA U NAGRADNOJ IGRI "UZMI RAČUN I POBEDI" ZA KURIR: Nismo mogli da verujemo, deca su vrištala i skakala od sreće!
Foto: Privatna Arhiva

velika sreća

DOBITNICA STANA U NAGRADNOJ IGRI "UZMI RAČUN I POBEDI" ZA KURIR: Nismo mogli da verujemo, deca su vrištala i skakala od sreće!

Društvo -

U prvom izvlačenju u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020. najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, večeras je dobila Maja Florić (35) iz Paraćina, a kada ju je Kurir pozvao ona je još uvek bila u šoku i nije mogla da sakrije uzbuđenje.

- Jaoj, ne znam šta da kažem... To je sreća neviđena! Još sam u šoku! - rekla je Maja uzbuđeno.

Ona kaže da je izvlačenje gledala sa suprugom i decom. S oziriom da je prvobitno izvučena druga dobitnica, koja je, zanimljivo, isto iz Paarćina, ali je ta koverta bila neispravna, strepela je da se i njoj nešto slično ne desi.

- Kada sam videla svoju kovertu nisam mogla da verujem. Deca su vrištala od uzbuđenja. Oni su se najviše obradovali. I ja sam bila neverovatno uzbuđena, ali strepeli smo da li je sve u redu. Pre nego što sam poslala, dobro sam pregledala račune i proverila da li su ispravni, ali nikada se ne zna... - kaže ona.

foto: Privatna Arhiva

Kada su videli da je sve u redu krenulo je slavlje.

- Deca su prvo rekla "Mama, nema šanse da nas izvuku. Pogledaj koliko je tu koverti", ali onda smo svi skakali od sreće - kaže ona.

Maja je poslala tridesetak koverti, a kaže da će novi stan posebno značiti deci koja će za neku godinu vrlo moguće studirati u Beogradu.

- Non stop nam zvoni telefon. Prijatelji i rodbina nam čestitaju. Voleli bismo da možemo da napravimo veliko slavlje, da ih počastimo, aliv sada zbog korone ne možemo, ali će svakako biti prilike i za to - kaže Maja srećno.

U prvom izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020", koje je emitovano večeras na RTS, dodeljno je pet automobila "fijat 500L".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track