Najnovije vesti

Otvorena je najveća sportska prodavnica u Srbiji, novi Decathlon na Novom Beogradu
Foto: Promo

Otvorena je najveća sportska prodavnica u Srbiji, novi Decathlon na Novom Beogradu

Društvo

Decathlon, jedan od najvećih svetskih lanaca sportske opreme, otvorio je 27. novembra svoju drugu prodavnicu u Srbiji, na Novom Beogradu, u Ulici Đorđa Stanojevića 35. Ovo je najveći Decathlon i ujedno najveća sportska prodavnica u Srbiji koja se prostire na gotovo 4000 m2, u kojoj je šansu za posao dobilo više od 50 ljudi. U novi Decathlon je uloženo oko 3 miliona evra, a ono po čemu će se isticati jeste multifunkcionalno igralište koje se nalazi u okviru same prodavnice, kao i veliki broj test zona gde će kupci imati priliku da isprobaju različitu opremu za više od 100 sportova, poput planinskih i vodenih, preko plivanja, trčanja, nautike, fitnessa i gimnastike, do timskih sportova, biciklizma, ribolova itd.

foto: Promo

Osim vrhunskih brendova sportske opreme, Decathlon ima i širok asortiman sportske opreme po pristupačnim cenama a u svojim objektima nudi najveći broj sopstvenih brendova okupljenih pod zajedničkim imenom Passion brendovi, zbog čega se ističe po cenovno povoljnijoj, a jednako kvalitetoj sportskoj opremi.

foto: Promo

Kao društveno odgovorna kompanija, Decathlon prilikom otvaranja nove prodavnice poštuje sve mere koje za cilj imaju sprečavanje širenja korona virusa. Radno vreme će zbog novih restrikcija biti od 9 do 18 časova, a u objektu će biti omogućeni uslovi za preporučenu fizičku distancu, a sve površine biće redovno dezinfikovane.

Molimo vas da prilikom posete Decathlon prodavnica poštujete mere zaštite od korona virusa, koristite zaštitne maske i držite fizičku distancu.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...