PRAVITE SPISAK ZA PRAZNIČNU KUPOVINU? Sada imate razlog više da uživate u njoj
Foto: Shutterstock

PRAVITE SPISAK ZA PRAZNIČNU KUPOVINU? Sada imate razlog više da uživate u njoj

Društvo -

Decembar mesec je tradicionalno u znaku praznika. Iako ih ove godine dočekujemo u drugačijim okolnostima nego inače, sigurni smo da mnogi već razmišljaju o tome kako da pokrenu praznično raspoloženje i kreiraju trenutke kojih će se rado sećati.

Godina za nama je bila prilično izazovna i svi se trudimo da onima koje volimo izmamimo osmeh na lice i probudimo radost koju donosi ovo doba godine. U susret praznicima, neki su polako počeli sa kićenjem jelke i dekorisanjem, dok neki već planiraju kupovinu poklona i svih sitnica kojima će ulepšati svoj dom.

Ukoliko ste u grupi koja uveliko pravi spisak poklona i prazničnih želja, imamo sjajne vesti za Vas! Direktna Banka je specijalnom prazničnom ponudom obezbedila odličan motiv da za prazničnu kupovinu izaberete njenu Mastercard kreditnu karticu.

Reč je o prazničnoj ponudi tokom koje svi građani, koji do 14. decembra podnesu zahtev za Mastercard kreditnu karticu Direktne Banke, imaju mogućnost da za kupovinu u minimalnom ukupnom iznosu od 10.000 i više dinara ostvare povraćaj sredstava u iznosu iznosu od 10%, a maksimalno 1.000 dinara. Specijalna praznična ponuda važi za transkacije kupovine u prodavnicama i putem interneta obavljene u periodu od 01. do 31. decembra 2020. godine.

foto: Shutterstock

Mastercard kreditna kartica Direktne Banke zahvaljujući beskontaktnoj tehnologiji obezbeđuje brzo i jednostavno plaćanje, kao i brojne druge pogodnosti poput kupovine na odloženo bez kamate, ukoliko se zaduženje po kreditnoj kartici izmiri do petog u mesecu, usluge podele transakcija kupovine i podizanja gotovine na bankomatima, u zemlji i inostranstvu, na maksimalno 12 jednakih mesečnih rata, i mogućnosti da sami izaberete dizajn kreditne kartice prilikom podnošenja zahteva.

Dodatne povoljnosti ove kreditne kartice jesu primena Mastercard SecureCode-a kojim se obezbeđuje dodatna sigurnost prilikom internet kupovine, kao i značajna ušteda za plaćanje smeštaja u našoj zemlji putem sajta Booking.com.

Svima nama je potrebno malo praznične čarolije. Uživajte u predstojećim praznicima i pogodnostima koje oni nose, a za sve dodatne informacije o specijalnoj prazničnoj ponudi Direktne Banke posetite internet portal.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track