Najnovije vesti

DR NESTOR NIŽE SKANDAL ZA SKANDALOM: Zaprepastio novom izjavom o sramnom snimku na račun Kona i Tiodorovića, evo šta sad kaže
Foto: Zorana Jevtić, Screenshot

Pulmolog i bivši član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa

DR NESTOR NIŽE SKANDAL ZA SKANDALOM: Zaprepastio novom izjavom o sramnom snimku na račun Kona i Tiodorovića, evo šta sad kaže

Društvo

BEOGRAD - Pulmolog i bivši član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa Branimir Nestorović, nedavno je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio montirani snimak na kojem se nalaze epidemiolozi dr Predrag Kon i dr Branislav Tiodorović.

Na montiranom snimku, dr Kon predstavlja sirenu za uzbunu i kroz "oblačiće" šalje poruke koje su predstavljene slikama vakcina, mrtvačkim glavama i novcem. Za to vreme, dr Tiodorović okreće sirenu na leđima dr Kona.

Profesor dr Branimir Nestorović ovim povodom je za Mondo rekao da čak ni sada, kada se podigla tolika prašina oko ove objave, ne misli da ima bilo šta loše u tome. Dodaje da nije on taj koji ga je montirao, već ga je samo podelio kada je naišao na njega na društvenim mrežama.

"Nisam nikome ništa objašnjavao u medijima tim povodom. Snimak je samo šerovan na mom profilu i meni je super", rekao je kratko Nestorović i stavio tačku na nagađanja da li smatra da je time uvredio kolege iz Kriznog štaba.

Povodom sramne montaže oglasio se i dr Kon rekavši za Kurir da je posredi svinjarija te otkrio da se s Nestorovićem razmimoilazio u mišljenjima i na sednicama Kriznog štaba.

Povodom pomenutog snimka oglasio dr Branislav Tiodorović, koji je rekao da je video klip, ali da ne može da veruje da je to tačno. "Zašto bi Bane imao takav odnos prema meni? Sve do sada sam mislio da imamo je kolegijalan odnos", rekao je epidemiolog.

(Kurir.rs/Mondo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...