SKAKALI OD SREĆE! DOBITNICI STANA U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI ZA KURIR: Podstanari 20 godina, evo kako su reagovali na IZVLAČENJE!
Foto: printscreen RTS

Izbegli s kosova 1999.

SKAKALI OD SREĆE! DOBITNICI STANA U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI ZA KURIR: Podstanari 20 godina, evo kako su reagovali na IZVLAČENJE!

Društvo -

- Izbegli smo sa Kosova 1999 godine i ostali bez svega, dvadeset godina smo podstanari, a sada imamo svoj stan, pa neka je i dva sa dva, ali i nama sreća da se osmehne napokon!

Ovo za Kurir kaže Ružica Stolić, supruga Branislava Stolića koji je u večerašnjem izvlačenju nagradne igre Uzmi račun i pobedi, osvojio stan u Zemunskim kapijama!Kako ističe, u nagradnoj igri su učestvovali od početka.

- Sin je imao osećaj da ćemo dobiti stan. Stalno je pričao, "mama, moramo i mi nešto jednom da dobijemo, kad smo sve izgubili"! Ćerka je slala za prvo izvlačenje, a mi smo ovog puta poslali bar 20 koverti - priča vidno uzbuđena Ružica Stolić.

foto: printscreen RTS

Ona navodi da je sa sinom gledala izvlačenje, a da je suprug bio na putu ka kući kada su pročitali njegovo ime.

- Od sreće sam počela da skačem i rekla sinu da odmah zove tatu. On je kazao da sačekamo da vidimo da li je sve u redu. Ne možemo da verujemo da se to dogodilo i da imamo naš stan. Stanujemo u iznajmljenom stanu u Resniku, a sada ćemo se preseliti.

foto: printscreen RTS

Lokacija nam nije bitna, nema ništa slađe nego kad imaš svoj stan, koliki god da je, sreća nam se osmehnula i svima želim sve najbolje - kaže naša sagovornica.

Kurir.rs / Jelena Pronić

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track