PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za petak 11. decembar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

SIN BAKA COKE OPISAO STRAVU U KUĆI: Otišao sam da joj podignem penziju, a zatekao je s nožem u srcu! Mama je imala TEŽAK ŽIVOT

foto: Vladimir Šporčić, Printscreen

Marko Stojanović, sin Stojanke Stojanović (72), poznatije kao baka Coka, koja je 10. decembra, kako se sumnja, izvršila samoubistvo i koja je bila optužena za ubistvo investitora 2018, opisao je za Kurir kako je njegova majka živela, istakavši da je bila u jako lošem stanju, kao i da je imala nekoliko operacija, te da je u više navrata bila hospitalizovana. Stojanka se ubila u trenutku kada je Marko izašao iz kuće.

TUKLI GA DOK NIJE REKAO GDE DRŽI 100.000 EVRA: Saša podigao kredit, a onda mu na vrata došli lažni policajci! NEVIĐENA PLJAČKA

Dvojica napadača pokazala značku i pištolj, pa uz povike: "Policija, lezi dole" od Saše P. (34) i njegove sestre odnela novac, koji je uzet na kredit

Saša P. (39), investitor iz Beograda, bio je žrtva filmske pljačke! Kako saznajemo, dvojica razbojnika, maskiranih u policajce, upala su juče ujutru u njegov stan na Zvezdari, vezala su njega i njegovu sestru, pretukla ga i otela mu 100.000 evra.

foto: Printscreen

PREDSEDNIK SRBIJE GOVORIO NA SAMITU O KLIMATSKIM PROMENAMA: Vučić sa svetskim liderima poslao poruku o očuvanju planete

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počeo je svoje obraćanje na samitu "Klimatske ambicije, samit 2020" koji se bavi klimatskim promenama.On se obraća putem video-veze i to odmah posle obračanja francuskog kolege Emanuela Makrona, čija je zemlja jedan od organizatora ovog prestižnog događaja.

KURIR SAZNAJE! KRIZNI ŠTAB ZASEDA U PONEDELJAK: Nove mere za gastarbajtere na stolu tačno u 15.30 sati!

Krizni štab za borbu protiv kovida 19 sastaće se ponovo u ponedeljak u 15:30 sati, saznaje Kurir. Tada bi trebalo da bude i formalizovan posao započet na sednici kriznog štaba u petak - da se donesu nove protivepidemijske mere.Očekivano je da će biti usvojen zahtev lekarskog dela kriznog štaba da uslov svima, pa i našim državljanima, za ulazak u Srbiju bude negativan PCR test.

foto: Dragana Udovičić

TIKA ARSIĆ SAHRANJEN UZ TAMO DALEKO, NA KOVČEGU SRPSKA ZASTAVA: Najmiliji se oprostili od glumca, sin sve vreme pridržavao majku

Glumac Tihomir Tika Arsić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. On je sahranjen uz pesmu "Tamo daleko", a na kovčegu je bila postavljena zastava Srbije.

STRANI NAKUPCI TARTUFA ODNOSE BLAGO IZ SRBIJE: Kupio kapitalca u Jagodini za 5.000 evra, pa ga u Istri cenio čak 415.000 dolara!

BEOGRAD - U Srbiji je sve više tragača za skupocenim gljivama tartufima, a zbog nedostatka regulativa koje uređuju ovaj posao, sve se obavlja u sivoj zoni, zbog čega dolazi do sukoba među tartufarima.

foto: EPA MAXIM SHIPENKOV

RUSKA VAKCINA SPAS ZA SRBIJU: Masovna vakcinacija moguća već na proleće!

Rusija za Srbe, saznaje Kurir, ima rezervu „sputnjika V“, koji, ako ga naš ALIMS odobri, može mnogo da ubrza sticanje kolektivnog imuniteta.

Premijerka Ana Brnabić kazala je da su bogate zemlje pokupovale skoro sve

Premijerka Ana Brnabić kazala je da su bogate zemlje pokupovale skoro sve vakcine protiv koronavirusa i da masovna vakcinacija građana Srbije može početi tek krajem sledeće godine, a to potvrđuje i Alijansa za vakcinaciju, koja je navela da su sve „Modernine“ i 96 odsto „Fajzerovih“ vakcina već otkupljene. Ali, kako nezvanično saznaje Kurir, spas za Srbiju može biti ruska vakcina „sputnjik V“, za kojom ne vlada tolika pomama u svetu i sa kojom sveobuhvatna imunizacija našeg stanovništva može početi već na proleće!

KOMUNALNA SE ŠOKIRALA KAD JE NOĆAS UŠLA U VELIKI MOKRI LUG U kafani uz živu svirku bilo ih više od 20! A TEK OBJAŠNJENJE DA ČUJETE

BEOGRAD - Jedan restoran u Velikom mokrom lugu sinoć je zatvoren po naređenju Komunalne milicije, a protiv vlasnika je podneta prijava za nepoštovanje epidemioloških mera za vreme epidemije, prenose beogradski mediji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track