LJILJANA KAPOR O NAPADIMA NA POKOJNOG SUPRUGA: Dežulović neka se valja u blatu mržnje! Udovica MOME KAPORA dala PRAVU DIJAGNOZU!
Foto: Marina Lopičić

bez dlake na jeziku

LJILJANA KAPOR O NAPADIMA NA POKOJNOG SUPRUGA: Dežulović neka se valja u blatu mržnje! Udovica MOME KAPORA dala PRAVU DIJAGNOZU!

Društvo -

Beograd se sam ubio, nije ga ubio nijedan nesretnik s Kosova ili iz Krajine, Beograd je ubio Momo Kapor, ubili su ga prvosveštenici njegova asfalta, kojekakvi Minimaksi, Bore Đorđevići i sličan, vrlo gradski otpad, bez srama je izjavio Boris Dežulović.

foto: Beta Mario Strmotić

Hrvatski pisac, novinar i kolumnista napao je i velikog slikara i književnika, a na ovo štiže odogovor od njegove supruge Ljiljane.

"Već nekoliko dana, kao supruga pokojnog Mome Kapora, imam veliki pritisak Mominih brojnih čitalaca širom sveta i bivše Jugoslavije, Beograda, medija da se obratim javnosti u vezi besramnog intervjua dotičnog Dežulovića o liku Mome Kapora kao ubice Beograda. Šta reći i davati mu na značaju, čoveku koji je ponizio Beograd, dva miliona građana Beograda bez izuzetka, proglasivši ga kasabom i šta sve još ne. Šta reći za vulgarnog, prostog, škrtog za lepotu i konstruktivnog za širenje mržnje?", pita se Ljiljana Kapor za Kurir i nastavlja:

foto: BETA

- O Momi su ocenu dali Beograđani kao najbeogradskijem piscu, slikaru koji je za života o Beogeadu dovoljno lepo, maštovito, ljupko i sa puno ljubavi i nežnosti pisao. A on neka se valja u svom blatu mržnje. Žalim ga, Beograd se ne da ubiti. Kada bi dotični imao delo ne bi pribegavao ovako jeftinim metodama skretanja pažnje na sebe.

Kurir, Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track